Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Poplach v Bratislave: Pred policajným prezídiom našli podozrivý kufrík

Na Račianskej ulici našli podozrivý kufrík Zobraziť galériu (2)
Na Račianskej ulici našli podozrivý kufrík (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Dopravu na bratislavskej Račianskej ulici obmedzili. Pred budovou Prezídia Policajného zboru na Račianskej ulici sa našiel podozrivý predmet.

Potvrdil to bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Informoval, že v súčasnosti je z bezpečnostných dôvodov obmedzená premávka v úseku od Račianskeho mýta po križovatku s ulicou Jarošova. Podľa informácií Aktuality.sk zásah súvisí s opusteným kufrom, ktorý sa našiel v blízkosti prezídia. 

Rozruch pri policajnom prezídiu: Pyrotechnik odstránil podozrivý predmet (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcich bratislavskou MHD, že pre uzáveru Račianskej, v úseku Račianske mýto - Pionierska, je prerušená premávka električiek linky 3 medzi Blumentálom a Depom Krasňany.

V úseku nasadil dopravca náhradnú autobusovú dopravu X3. "Premáva po trase Blumentál, Šancová (zastávka Račianske mýto smer Trnavské mýto), Vajnorská, Kutuzovova, Kukučínova, Jarošova a Račianska," uviedol podnik. V opačnom smere premáva náhradná doprava z Račianskej cez Jarošovu, Vajnorskú, Krížnu, Legionársku na Mýtnu a Blumentál. V okolí Račianskej sa pre policajnú uzáveru cesty začali tvoriť kolóny v oblasti Račianskeho a Trnavského mýta.

Viac o téme: KufríkPredmetPrezídiumBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu