Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Velikán Lasica ako BOJOVNÍK proti podvodom: Polícii pomáhal len mesiac pred smrťou! Veľmi si to vážime

Lasica bol súčasťou policajnej kampane v boji proti podvodom. Zobraziť galériu (3)
Lasica bol súčasťou policajnej kampane v boji proti podvodom. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Slovensko tomu stále nemôže uveriť, no je to bohužiaľ tak. Svet opustil veľký herec a komik Milan Lasica, ktorý sa zapísal do sŕdc mnohých ľudí a aj do priazne policajných či hasičských zložiek. Bol to totiž sám velikán Lasica, kto polícii len pred mesiacom pomáhal s kampaňou proti hoaxom a podvodom na internete. Teraz mu musia dať posledné zbohom.

Maestro, odpočívajte v pokoji. Takto začína polícia svoj status po tom, ako sa dozvedeli o úmrtí Lasicu. "Správa o úmrtí legendárneho herca a komika nás hlboko zarmútila," pokračujú s tým, že spomínajú aj nedávnu kampaň, kde im táto legenda sama pomohla.

Velikán Lasica ako BOJOVNÍK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Lasica dokonca natočil aj video, kde v rámci kampane v mysli číta podvodný mail, ktorý mohol zasiahnuť viacerých Slovákov. Týmto gestom tak vyjadril podporu polícii v boji proti kybernetickej kriminalite a podvodom. "Ja takéto hovadiny mažem. A vy?" pýta sa teatrálne s pohľadom do kamery Lasica. Kampaň polícia zverejnila 14. júna. O mesiac neskôr sa veľký herec s týmto svetom lúči.

Milan Lasica bol krátko pred smrťou aj tvárou policajnej kampane o predchádzaní internetovým podvodom (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)


Šokujúca správa! Zomrel Milan Lasica (†81): Odpadol na koncerte, oživiť sa ho už nepodarilo!


Pridali sa aj hasiči

Smrť hereckého velikána oplakáva aj Hasičský a záchranný zbor, ktorý na sociálnej sieti takisto zverejnil status. "Budete nám veľmi chýbať. Vo veku 81 rokov zomrel legendárny herec, spevák a humorista Milan Lasica. (..) Maestro, odpočívajte v pokoji," píšu hasiči.

Velikán Lasica ako BOJOVNÍK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

Viac o téme: HasičiRozlúčkaPolícia Milan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu