Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hádka s priateľkou mala nečakanú dohru: Muža museli ratovať policajti, skončil s pokutou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA – K vzťahom patria aj občasné hádky a málokedy ide o príjemnú záležitosť. Keď sa odohrajú na verejnom mieste a mimo domu, je to o to nepríjemnejšie. Svoje o tom vie aj muž, ktorý skončil po hádke sám uprostred diaľnice.

Policajti muža našli na diaľnici D1 v protismere ako si vykračuje z čerpacej stanice Zeleneč, smerom do Trnavy. Ako sa tam dostal a čo ho k tomu viedlo, im vysvetlil sám. "Jeho príbeh o tom, že sa pohádal s frajerkou a tá ho vyhodila na pumpe z auta síce policajtov zaujal a chlapi mali preňho pochopenie, no rozhodnutie muža pokračovať pešo po diaľnici nebolo najlepším riešením. Muž navyše nebol z blízkeho okolia," prezradila polícia.

Muži zákona tak nešťastníka dostali bezpečne mimo diaľnice a vysvetlili mu, kde je vlaková stanica. Napriek pochopeniu zasahujúcich policajtov sa to však nezaobišlo iba tak. Za tento dopravný prešľap ho v rámci dopravnej akcie vyprevadili aj s pokutou.

 

👮🏻‍♂️POČAS AKCIE CHODEC NA DIAĽNICI🚶‍♂️🛣️ FRAJERKA HO OPUSTILA, POMOHLI MU POLICAJTI Diaľniční policajti ho našli na...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, July 21, 2021

Počas akcie zistili 81 priestupkov

V rámci 4-hodinovej dopravnej akcie zistili policajti na cestách Trnavského kraja celkom 81 priestupkov v doprave. "Najviac prehreškov riešili policajti v okrese Galanta a s pokutou odišlo až 20 vodičov. 17 priestupkov zadokumentovali policajti v rámci policajného okresu Trnava. V ostatných okresoch sa počet priestupkov pohyboval okolo 10 prípadov," uviedli.

Takmer polovicu pokút rozdali za prekročenie maximálnej rýchlosti. "12-krát pristihli v aute nepripútané osoby. 16 vodičov jazdilo bez osvetlenia a bez potrebných dokladov. Policajti zistili, že v 4 prípadoch je vozidlo v zlom technickom stave a pokutu dostal aj vodič, ktorý jazdil bez povinnej prilby, čí používal počas jazdy telefón," vymenovali.

Okrem toho sa našli aj takí, ktorí nedali prednosť v jazde iným účastníkom cestnej premávky. "V troch prípadoch stačilo k náprave vodiča napomenutie,"dodali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu