Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Len 19-ročná vodička zrazila na priechode muža: S ťažkými zraneniami skončil v nemocnici

V Seredi zrazila muža na osvetlenom priechode len 19-ročná vodička Zobraziť galériu (3)
V Seredi zrazila muža na osvetlenom priechode len 19-ročná vodička (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

SEREĎ - Trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy vedie polícia voči 19-ročnej vodičke osobného vozidla Chevrolet Aveo, ktorá v utorok (20.7.) po 21.00 h zrazila na osvetlenom priechode pre chodcov v Seredi 24-ročného muža.

K nehode prišlo bez toho, že by vodička začala brzdiť. Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Zlatice Antalovej náraz bol taký silný, že muž preletel cez auto a skončil na zemi v bezvedomí, s vážnymi poraneniami hlavy a je v kritickom stave.

"Privolaní záchranári muža previezli do trnavskej nemocnice. Dychová skúška alkohol u mladej vodičky nepotvrdila. Prítomnosť alkoholu u chodca bude zisťovaná z jeho krvi. Policajti na mieste žene zadržali vodičský preukaz," uviedla hovorkyňa. Polícia na zistení okolností a presnej príčiny nehody podľa jej slov intenzívne pracuje.

V Seredi zrazila muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

"Polícia apeluje najmä na mladých a neskúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a šoférovaniu venovali plnú pozornosť. Zvýšiť opatrnosť a spomaliť je potrebné najmä v blízkosti priechodov pre chodcov. Kamaráti, mobil, všetko počká. Stačí totiž okamih a výčitky svedomia nezmiznú do konca života," dodala Antalová.

V Seredi zrazila muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

Viac o téme: VodičkaZrazeniePolícia Sereď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu