Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Polícia pátra po nezvestnej Simone (41) z Popradu: V pondelok odišla z domu

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

POPRAD - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 41-ročnej Simone Šlebodovej z Popradu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Nezvestnosť ženy podľa hovorkyne polícii nahlásili v utorok (20. 7.). "V pondelok (19. 7.) popoludní odišla z miesta trvalého bydliska na nezistené miesto a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová.

Nezvestná Simona Šlebodová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Nezvestná Simona je vysoká 175 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne vlasy po ramená a modré oči. Naposledy mala na sebe oblečené krátke modré rifle, tmavosivú mikinu s kapucňou, maskáčovú šiltovku a čierne športové tenisky s výrazným oranžovým lemovaním. Na pravom lýtku, ramenách a chrbte má neznáme tetovanie a na pravej ruke má popálenú kožu.

"Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnych číslach 0961 89 3372, 0961 89 3373, respektíve na linke 158," doplnila Ligdayová s tým, že informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátraniePolícia PopradSimona Šlebodová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu