Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Príčina streľby v Poluse: Kšefty s bytom?

Útek cudzincov zachytila priemyselná kamera. Príčinou ich konfliktu mohol byť spor o podiel z predaja bytu.
Útek cudzincov zachytila priemyselná kamera. Príčinou ich konfliktu mohol byť spor o podiel z predaja bytu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Rozuzlenie?! Polícia je blízko odhaleniu príčin nedávnej vražednej streľby v bratislavskom Poluse. Jednou z verzií kriminalistov je, že hádke dvoch skupín predchádzala snaha dostať sa ku kšeftu za niekoľko stotisíc korún pri predaji bytu v bratislavskej Rači.

Ako k roztržke došlo? „Vlastník jedného bytu v Rači mal problémy s platením úhrad. Preto sa rozhodol nehnuteľnosť predať. O možnosti zarobiť na kšefte približne 200-tisíc Sk (cca 6 057 €) sa dozvedeli aj cudzinci,“ povedal zdroj Nového Času. Druhá skupina si na „obchodné rokovanie“ v reštaurácii v Polus City Centre zavolala Čečenov aj z Rakúska. Tí sú povestní ostrým vystupovaním. Tento obchod bol zrejme začiatkom hádky, ktorá prerástla do snahy jednej z partií dostať sa k finančne výhodným obchodom.

Polícia pred niekoľkými dňami zatkla Nabiulaga (30), mladšieho brata zavraždeného Dagestanca Gabibulu Gasajnieva († 38). Po obvinení z nedovoleného ozbrojovania je vo vyšetrovacej väzbe. Okrem Nabiulaga bol pri incidente tromi ranami do hrudníkazranený Andarbek S. (24). Tento Čečen, ktorý do Bratislavy pricestoval z Viedne, je naďalej v ružinovskej nemocnici. Incident, pri ktorom bolo vypálených takmer 40 striel, sa odohral za bieleho dňa pred takmer dvomi týždňami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu