Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Streľba v Poluse: Brat zavraždeného je za mrežami!

Miesto, kde sa v Poluse strieľalo.
Miesto, kde sa v Poluse strieľalo.

BRATISLAVA - Rozuzlenie vražednej streľby v Poluse pokročilo! Polícia zatkla Nabiulaga (30), mladšieho brata zavraždeného Dagestanca Gabibulu Gasajnieva († 38). Po obvinení z nedovoleného ozbrojovania je v policajnej cele a vyšetrovateľ navrhol prokurátorovi jeho väzobné stíhanie.

Polícia prišla k záveru, že na stretnutí Čečenov a Dagestancov mal Nabiulag, ktorý má slovenské občianstvo a býva v Bratislave, v ruke pištoľ. Zbraň sa po úteku účastníkov streľby z Polusu našla pohodená pod stolom. Podľa expertíz však tento zatknutý Dagestanec z pištole nevystrelil. Nabiulaga pri incidente jedna z takmer 40 vystrelených guliek zasiahla do ramena. Zranenie nebolo vážne a z nemocnice ho už prepustili. V sprievode kukláčov išiel na policajný výsluch. Ani on vyšetrovateľovi neposkytol podrobné svedectvo o tom, kto a z akej zbrane strieľal.

Zo samopalu zrejme vypálil dávku jeho brat Gabibula Gasajniev († 38), ktorého vzápätí zastrelil ranou do hlavy zatiaľ neznámy vrah. Nie je dokonca vylúčené, že Nabiulaga zranila jedna z guliek vypálených zo samopalu. Kriminalisti naďalej pátrajú po troch Čečenoch, z ktorých už identitu dvoch poznajú. Pri streľbe minulý piatok v bratislavskom Polus City Center bol zavraždený Gabibula Gasajniev († 38). Okrem jeho brata Nabiulaga bol pri incidente tromi ranami do hrudníka zranený Andarbek S. (24). Tento Čečen, ktorý do Bratislavy pricestoval z Viedne, je naďalej v ružinovskej nemocnici.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu