Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Streľba v bratislavskom Poluse: Brat postrelil brata?

Na snímke je jeden zo zranených pod policajnou kontrolou.
Na snímke je jeden zo zranených pod policajnou kontrolou.

BRATISLAVA - Kriminalisti sú v slepej uličke! Ani štyri dni po prestrelke v Poluse nemajú dosť dôkazov, kto vypálil vražednú strelu do hlavy Gabibulla Gassajnieva († 38) a postrelil jeho brata Naubiulaha (31). Jedna z verzií je, že starší z bratov zo samopalu nechtiac postrelil mladšieho!

Podozrivý z vraždy Gassajnieva je predovšetkým Čečen zranený do hrudníka, ktorého s pištoľou v ruke zachytili priemyselné kamery pri vybiehaní z reštaurácie. Polícia však túto zbraň zatiaľ nenašla! Hľadanú pištoľ mohol mať Čečen ešte aj v džípe, ktorým sa trojica mužov po sérii výstrelov dala odviezť k ružinovskej nemocnici. Jeden z nich bol totiž zranený do hrudníka.

Brata zavraždeného Naubiulaha (31) s prestreleným ramenom previezla do nemocnice sanitka. Podľa expertíz obidvoch mužov zasiahli strely zo samopalu. "Nie je vylúčené, že mladšieho z bratov postrelil starší, ktorý mohol držať v ruke samopal," povedal policajný expert.

Po troch z deviatich účastníkov piatkovej prestrelky policajti pátrajú. Totožnosť dvoch z nich kriminalisti poznajú. Hľadajú ich už aj v zahraničí. Kto je deviaty neznámy muž? Odpoveď na túto otázku zatiaľ kriminalisti nepoznajú. Zavraždený Gabibulla mal slovenské občianstvo s dlhodobým pobytom v bratislavskej Rači. "V našom dome žiaden cudzinec nebýval. Keby to tak bolo, vedel by som o tom," tvrdil obyvateľ domu na Cyprichovej ulici.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu