Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hosť prezradil, čo sa dialo pred kolapsom Dolinského: A prehovoril už aj samotný moderátor!

(Zdroj: TA3)

BRATISLAVA - Pred pár hodinami sme informovali o nepríjemnom predčasnom ukončení politickej relácie na televízii TA3, keď sa tak stalo v dôsledku zdravotných ťažkostí jej moderátora Nora Dolinského. Jeden z plánovaných hostí, mediálny expert Eduard Chmelár, prehovoril tom, čo sa dialo ešte pred začiatkom relácie a aj po nej. Dolinský skončil v rukách lekárov.

VIDEO Šokujúci kolaps v priamom prenose TA3! Moderátor Dolinský takmer odpadol

Chmelár na svojom Facebooku napísal, že pred vysielaním moderátorovi hovoril, že v respirátoroch sa nedá dýchať, nieto rozprávať. "Ale pán Dolinský je veľký profesionál, pokračoval s vypätím síl ďalej. Pre mňa bolo veľmi silným momentom, že sme ho tam kriesili všetci, bez ohľadu na politické presvedčenie, hádky okamžite ustali a zostala len čistá človečina. Ešte to s nami nie je také zlé."

Norbert Dolinský počas moderovania politickej relácie bojoval s nevoľnosťou (Zdroj: TA3)

Po pár minútovom prerušení relácia pokračovala, no po chvíli prišlo Dolinskému opäť zle. Moderoval posediačky a rúško si musel dať dolu. "Druhý nápor už nezvládol a po privolaní sanitky skončil v rukách lekárov. Je mi to nesmierne ľúto, má môj obrovský obdiv, ako v závere bojoval s vypätím všetkých síl. Ešte ležiac hovoril, že si oddýchne a dokončíme to postojačky, ale lekári mu to už nedovolili," doplnil Chmelár. 

Moderátor TA3 Noro Dolinský v priamom prenose skolaboval. Tesne pred vysielaním som mu hovoril, že v tých respirátoroch...

Posted by Eduard Chmelár on Sunday, 21 March 2021

Norbert Dolinský po nevoľnosti pokračoval v moderovaní po sediačky a bez rúška (Zdroj: TA3)

Neskôr sa Dolinský prostredníctvom sociálnej siete poďakoval ľuďom za vyjadrenú podporu a poslancom Národnej rady za promptnú pomoc. Zároveň uviedol, že sa cíti už lepšie. 

Chcem všetkým, ktorí ste ma podporili, úprimne a zo srdca poďakovať za podporu a všetky priania, ale aj duchaprítomným...

Posted by Noro Dolinský on Sunday, 21 March 2021
Viac o téme: Noro Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu