Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Súd s moderátorom Dolinským: Už pozná svoj TREST... Mastná pokuta a niekoľko rokov si nesadne za volant!

Noro Dolinský sa dozvedel svoj trest.
Noro Dolinský sa dozvedel svoj trest. (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Ostrieľaný slovenský moderátor Noro Dolinský má na krku vážny problém. V utorok večer ho totiž policajti chytili šoférovať pod vplyvom alkoholu. S 1,77 promile v dychu okamžite putoval do CPZ. Dnes o 10:00 sa konal súd, kde sa rozhodlo o jeho treste!

Okresný súd Bratislava II. dnes rozhodol o treste pre známeho slovenského moderátora Nora Dolinského za jazdu pod vplyvom alkoholu. Muži zákona známeho Slováka chytili v utorok o 22:00 a okamžite putoval do cely policajného zaistenia.


VIEME PRVÍ Moderátor Dolinský skončil za mrežami: Alkohol za volantom... Nafúkal 1,7 promile!


„Dychová skúška u vodiča osobného motorového vozidla zn. Seat Altea skončila pozitívnym výsledkom, a to 0.85 mg/l, čo predstavuje 1,77‰,“ dozvedeli sme sa z polície. Podľa ich slov je dokonca jasné, že moderátora musel niekto nahlásiť. „Kontrola bola vykonaná na základe oznámenia, ktoré sme prijali na linke 158.“


Koniec kariéry pre pár pohárikov? Tvrdá DOHRA alkoholu za volantom... Dolinský ide pred súd!


Pojednávanie prebiehalo s vylúčením verejnosti a moderátor už pozná svoj trest. „OS Bratislava II trestným rozkazom uložil obvinenému peňažný trest v sume 5 000 Eur; pre prípad, že by peňažný trest nebol zaplatený, uložil náhradný trest odňatia slobody vo výmere 1 rok. Zároveň súd uložil obvinenému trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na skúšobnú dobu 3 roky. Trestný rozkaz je právoplatný,“ dozvedeli sme sa od hovorcu krajského súdu v Bratislave Pavla Adamčiaka. 

Prvé vážne následky malo jeho konanie už pár hodín po jeho prichytení. Televízia TA3, kde moderátor pôsobil viac ako 10 rokov, ho stiahla spred kamier a tak skoro ho zrejme pred ne opäť postaviť neplánuje. „Nevylučujeme ani príležitosť pre novú tvár tejto relácie,“ vyjadrila sa riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja TA3 Oľga Dúbravská s tým, že Dolinského chcú po tomto prešľape angažovať iba v zákulisí. 

Viac o téme: TA3Noro Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu