Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vražda v Poluse: Zatknutého účastníka streľby prepustili!

Brata zavraždeného s postreleným  ramenom previezli do nemocnice.
Brata zavraždeného s postreleným ramenom previezli do nemocnice.

BRATISLAVA – Vrah uniká! Polícia hľadá tretiu zbraň a postupne rozplieta podrobnosti streľby. Počas nej v reštaurácii v Polus City Centre prišiel o život rusky hovoriaci slovenský občan Gasajniev G. († 39). Muža, ktorého zatkli po piatkovom incidente, policajti včera popoludní museli prepustiť, pretože nemali dôkazy na jeho obvinenie.

Počas výpočúvania podozrivý prehovoril, ale neuviedol podrobnosti streľby. Reštaurácia Long Benn v Polus City Center je už otvorená.

O príčinách streľby zatknutý pri výsluchu mlčal. Neprehovorili ani ďalší muži a dvaja zranení, ktorých polícia v nemocnici chráni. Jeden z nich - brat zavraždeného - je postrelený do ramena, druhý do hrudníka. Na stretnutí bola aj ďalšia dvojica bratov. Záznam z kamery ukázal, že po streľbe z reštaurácie vybehol postrelený muž s pištoľou v ruke! Túto zbraň policajti zatiaľ nenašli. Na mieste činu ostali len samopal a pištoľ, z ktorých padlo takmer 40 výstrelov!

Podozrivého muža, ktorý bol na polícii, včera popoludní prepustili. „Uplynula 48-hodinová zákonná lehota,“ povedal krajský policajný šéf Pavel Brath. Viac svetla do prípadu vnesú ďalšie stopy z miesta činu, s ktorých pomocou experti zistia, kto strieľal. Polícia pátra po ďalších troch mužoch, ktorí tiež boli v čase prestrelky v bare. „Z troch hľadaných poznáme totožnosť dvoch,“ povedala bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová. Piatkový incident bol vybavovaním účtov medzi Dagestancami a Čečenmi. Dvaja z nich majú povolenie na pobyt vo Viedni.

Prestrelka sa odohrala v piatok v samostatnej časti baru. Chvíľu po nej vybehli na ulicu štyria muži. Traja z nich vonku zastavili okoloidúci Range Rover, ktorý ich odviezol do nemocnice. Šofér sa po vyhlásení pátrania prihlásil na polícii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu