Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Saková čelí trapasu: Jej FOTO pred a po úprave valcuje internet! Vrásky zmizli a ten noštek...

Denisa Saková Zobraziť galériu (2)
Denisa Saková (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Každý z nás chce na fotografiách vyzerať k svetu. Výnimkou podľa všetkého nie je ani exministerka vnútra Denisa Saková. Na zábere, ktorý sa len nedávno objavil na jej profile na sociálnej sieti, je však až nápadne dokonalá. Možno by sa nad tým nik nepozastavil, nebyť podstatnej chybičky. Na stránke známej političky totiž pozabudli na zmazanie originálneho záberu.

Vyhladená pleť, vrásky akosi zmizli. Tvár Hlas-u na najnovšej profilovej fotografii jednoducho pôsobí o pár rokov mladšie. No a viacerí komentujúci upozornili aj na čosi iné. "Noštek jej spravili rozkošný," poznamenala napríklad Tatiana.

Daň za nepozornosť

Nad faktom, že profilová fotografia Denisy Sakovej prešla úpravami, by sa však v dnešnej dobe možno nik nepozastavil. Ruku na srdce, koľkí z nás si sem-tam záber skrášlia vďaka filtrom, prípadne cez aplikáciu? S takmer stopercentnou istotou by sa navyše dalo povedať, že nejde o jediný upravený Sakovej záber. Problém ale nastal inde.

Hneď za "dokonalou" fotografiou političky ste totiž mohli nájsť aj originálny záber, bez úprav. A keďže exministerka nie je práve neznámou osobou, skutočnosť neunikla ani populárnej satirickej stránke Zomri. "Pre mediálny team Smeru, teda Hlasu máme opäť jednu radu. Keď chceš fotošopovať nezabudni vymazať aj predchádzajúcu fotku," odkázali.

Po tom, ako na trapas upozornili, pôvodná snímka zmizla mimoriadne rýchlo, do dvoch minút. Komentujúci však nenechali na Sakovej nitku suchú. Narážky padali najmä na jej prechod zo strany Smer-SD do strany Hlas-SD. "Vyretušovaný Smer," poznamenal ako jeden z mnohých Erik. Nepozornosť Sakovej tímu si teda vybrala svoju daň.

Dôchodcovia zaplavili svet! FOTO Čaputová, Kiska a Fico v sedemdesiatke, to musíte vidieť!

Štipľavé poznámky však vyvažovali tie ľúbivé, o ktoré sa zas postarali Sakovej priaznivci. Tí jej lichotili práve pod upraveným záberom na jej profile. Viditeľná retuš im neprekážala.

Nová doba: V súčasnosti sú sociálne siete preplnené upravenými zábermi. V tomto prípade komentujúci prevažne tipovali, že Sakovú vylepšili cez populárnu aplikáciu FaceApp.
Zobraziť galériu (2)
Nová doba: V súčasnosti sú sociálne siete preplnené upravenými zábermi. V tomto prípade komentujúci prevažne tipovali, že Sakovú vylepšili cez populárnu aplikáciu FaceApp.  (Zdroj: Reprofoto:Facebook/Zomri)

Aj napriek tomu, že retušovanie nedokonalostí na profilovaných fotografiách politiku neovplyvní, o reakciu sme požiadali aj hovorkyňu strany Hlas-SD Patríciu Medveď-Macíkovú. Záležitosť však strana komentovať nechcela.

Viac o téme: FotografiaRetušovanieHlasDenisa Saková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu