Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Valentínske prekvapenie od Hlinu pre Kollára: Celá jeho strana stojí len na jeho veľkom ... FALUSE!

Hlina si nedáva servítku pred ústa, pokiaľ ide o predsedu Sme rodina. Zobraziť galériu (3)
Hlina si nedáva servítku pred ústa, pokiaľ ide o predsedu Sme rodina. (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková, Kancelária NR SR)

BRATISLAVA - U bývalého šéfa KDH Alojza Hlinu sme pri kritike súčasnej vlády už zvyknutí na pomerné ostré vyjadrenia a štipľavý slovník, no tentokrát Hlina ďalšiu hranicu. Urobil tak po tom, ako predseda Sme rodina a šéf parlamentu Boris Kollár vystúpil počas Sv. Valentína v televízii. V statuse spomína aj jeho ... falus!

Boris Kollár sa už medzitým dáva do poriadku po tom, ako bol účastníkom vážnej dopravnej nehody z októbra minulého roka. Po zlomenom stavci a niekoľkých ďalších komplikáciách musel na hlave niekoľko mesiacov nosiť kovovú konštrukciu, ktorú už teraz vymenil za krčný golier. Tým pádom sa viac ukazuje aj v televízii a výnimkou nebolo ani vystúpenie v TA3 na Sv. Valentína počas nedele.

Reakcia od Hlinu prišla hneď

Prakticky ihneď po tom, ako relácia skončila si svoju reakciu dovolil napísať dlhoročný Kollárov kritik a bývalý predseda KDH Alojz Hlina, ktorý status začína rovno z ostra. Vytiahol totiž slovo, ktorému mnohí rozumejú ako výrazu pre mužský pohlavný orgán.

Na snímke líder KDH
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Vladimír Benko)

"Étos falusu. Ako sa niekde hovorí: "Čo nie je z krvi zrodené, nie je pevné". Demokracia vznikala v ťažkom zápase, v boji," začal Hlina. "Politické strany, ktoré tvoria kostru demokracie, vznikali a sú "postavené" na nejakom étose. Na nejakej hodnote, či až prahodnote, na niečom veľkom. Na Slovensku? U nás vládnu strany, kde jedna je postavená na étose falusu, ale ani falusu ako "hodnoty", ale konkrétnemu falusu. Kollárovho falusu," pritvrdil Hlina.

Bola to neskutočná hanba, píše Hlina

"Úvod relácie zvládol bravúrne. Zopakoval svoj nechutný žart, že na Valentína vykúpi kvetinárstva a dá napiecť dvadsať - tridsať kusov srdiečok s nápisom Si jediná. Neskutočná hanba. Neskutočná hanba pre tých, ktorí to volili. Neskutočná hanba pre tých, ktorí to podporovali, obzvlášť pre tých z kresťanského prostredia," popísal zvyšok relácie bývalý šéf KDH.

Valentínske prekvapenie od Hlinu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Viac o téme: KritikaKDHAlojz HlinaBoris KollárValentínSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu