Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cez víkend sa u smerákov svadbovalo: Nový podpredseda a už je v chomúte!

U mladého podpredsedu sa cez víkend svadbovalo. Zobraziť galériu (4)
U mladého podpredsedu sa cez víkend svadbovalo. (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Veľká radosť prevláda u nového a mladého podpredsedu Smeru Erika Kaliňáka (29), ktorý v sobotu potichu vliezol do chomúta. Verejnosť sa o tom dozvedela až z príspevkov a fotografiami, ktoré skončili na sociálnej sieti. Mladý Kaliňák rozhodne nebol lakomý na sladké slová pre svoju nevestu.

Prvá zverejnila status Kaliňáková politická základňa Smer-SD, ktorá zároveň pridala aj fotografiu mladých Kaliňákovcov. Viac o tom, kto je mladá brunetka na fotkách sme zisťovali priamo od Smeru. "Nevesta je veľmi šikovná žena, ale s politikou nemá nič spoločné," odpovedala skromne pre Topky opozičná strana. Zaujímalo nás aj to, či sa svadby zúčastnil aj sám predseda Robert Fico. "Svadba bola primárne v kruhu rodiny a priateľov," odkázala nám strana.

Cez víkend sa u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Smer-SD)

Svadobné zvony počas magického dátumu

Mladý pár si naplánoval svadbu len krátko po tom, ako sa Erik Kaliňák stal novým podpredsedom strany Smer-SD. Strana hovorí o magickom dátume, ktorý si dvojica vybrala "Svadobný deň je neopakovateľný a výnimočný moment v živote človeka. Náš podpredseda Erik Kaliňák si pre vstup do manželstva zvolil magický dátum 8.8.2020. Mladomanželom na spoločnej ceste životom, na ktorú sa spolu vydali, želáme, nech ich spája láska, porozumenie a vzájomná dôvera. Srdečne blahoželáme!" odkazuje mladomanželom strana Smer.

Zamilovaný párik

Cez víkend sa u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Erik Kaliňák)

O pár minút na to fotografiu s neznámou brunetkou v svadobných šatách zdieľal aj sám Kaliňák, ktorý pridál aj sladký odkaz pre svoju nevestu. "Najkrajšia, najúžasnejšia, najšikovnejšia, ale hlavne po 11 rokoch konečne moja," píše mladý Kaliňák.

Synovec exministra vnútra

Erik Kaliňák je už podľa priezviska vo vodách Smeru známe meno. Ide o synovca bývalého šéfa rezortu vnútra Roberta Kaliňáka. Erik Kaliňák sa dokonca angažoval aj v predvolebnej kampani Smeru ako mladá krv. Kandidoval až zo 150. miesta kandidátky a hoci je toto posledné číslo po minulých voľbách pomerne obľúbenou pozíciou (OĽaNO - Igor Matovič, Za ľudí - Ján Benčík, ĽSNS - Milan Mazurek), do parlamentu sa mladý Kaliňák napriek tomu nedostal.

Cez víkend sa u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Mág na sociálnej sieti

Kaliňák je kľúčovou osobou aj v komunikácii na sociálnych sieťach pod hlavičkou Smeru-SD. Angažoval sa v tejto pozícii aj počas volieb a bude v tom pokračovať. Sám dokonca po vymenovaní za podpredsedu strany vyhlásil, že Smer má ambíciu byť prvou politickou stranou na sociálnej sieti TikTok.

Viac o téme: SvadbaSmerErik Kaliňák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu