Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Horor na záhrade! FOTO Martu bezdôvodne napadol pes: Terčom podobného útoku bola aj prednedávnom

Dôchodkyňu napadol pes Zobraziť galériu (5)
Dôchodkyňu napadol pes (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

NACINA VES – Marta sa stala terčom útoku psa. Ázijský ovčiak ju napadol na vlastnom pozemku po tom, ako ušiel svojmu majiteľovi z dvora rodinného domu. Žena skončila so zlomenou rukou, podobnú hrôzu pritom zažila len pred pár mesiacmi.

O nepríjemnom zážitku 69-ročnej Marty z obce Nacina Ves - časť Vybúchanec informovala televízia Joj. Dôchodkyňa si pár metrov od seba všimla dvoch psov. Následne ju napadol ázijský ovčiak, ktorý na jej záhradu ušiel svojmu majiteľovi z dvora rodinného domu. Zaútočil na ňu bezdôvodne.

Čítajte aj: Prechádzka slovenským lesom sa zmenila na horor: FOTO Dve dievčatá napadol srnec, mohli prísť o život

„Začal štekať po mne a hrýzť. Ako mi tu trhal ruku, ja už som spadla na zem, ešte som brucho udrela, prsník,“ opísala zažitú hrôzu Marta. „To je plemeno veľké asi mne po pás a váha asi 80 kíl,“ vyjadril sa Eduard, zať napadnutej ženy, ktorý bol svedkom útoku.

Dôchodkyňu napadol pes
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Keď Eduard pribehol Marte na pomoc, pes ušiel. Dôchodkyňa skončila s dohryzenými rukami. „Mne to krvácalo, liala sa krv, veď to som všetko mala vytrhané,“ uviedla.

Privolaní záchranári ju odviezli do nemocnice, kde ju ošetrili. „Ruka zlomená, pozošívaná, lebo tu taká bola diera vytrhaná,“ dodala napadnutá žena.

Dôchodkyňu napadol pes
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Psy ušli z oploteného pozemku rodinného domu. „Potom po čase prišla manželka majiteľa psa, ktorá povedala, že celý čas hľadá psov, lebo jej ušli. Tak hovorím, že celý čas ich nehľadáte, lebo na ulici nikto nebol. Až teraz ich hľadáte, keď niekoho pohryzli,“ spomenul Eduard.

Podľa ich majiteľa sa to doposiaľ ešte nikdy nestalo. „Asi cez tú bránu ušiel. Bola vtedy búrka a vietor asi otvoril. Je mi to ľúto, že ju pohrýzol, ale čo mám urobiť. Už sa to nedá vrátiť späť,“ povedal majiteľ psa.

Dôchodkyňu napadol pes
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

Marta pritom len prednedávnom prežila podobný útok psa. Odohral sa na ulici, keď smerovala do kostola. Vtedy na ňu zaútočil kaukazský ovčiak. Zranenia, ktoré jej spôsobil, má na tele dodnes. „Ja som celá v sadre bola, ruka zlomená, toto pozošívané, hlava zošitá,“ prezradila. „Polícia vec preveruje ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví,“ uviedol krajský policajný hovora Jaroslav Ličák.

Viac o téme: SlovenskoPesŽenaÚtokZranenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu