Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SEXŠKANDÁL a pokrytectvo v ĽSNS: Kotleba navštevuje Mikovčákovú aj so svojím synom

Danica Mikovčáková bola kandidátkou za stranu Mariana Kotlebu. Zobraziť galériu (3)
Danica Mikovčáková bola kandidátkou za stranu Mariana Kotlebu. (Zdroj: Facebook)

BANSKÁ BYSTRICA - Kotlebova strana je známa svojím razantným odmietaním všetkého, podľa nich, netradičného. Hrdia sa svojimi kresťanskými hodnotami, no hľadanie bisexuálnych párov od ľudí z ich strany im, zrejme, neprekáža.

Počas volieb otriasol stranou ĽSNS škandál, o ktorý sa postarala Danica Mikovčáková so svojím manželom. Mikovčáková kandidovala za Kotlebovu stranu do parlamentu, avšak po tom, ako sa prevalilo, že so svojím manželom hľadali na sexzoznamkách bisexuálne páry na sex, svojho mandátu sa vzdala. Kotleba to prijal, aby navonok upokojil vášne. 

Ďalší škandál v ĽSNS: Útočia na homosexuálov, ich krajský predseda s manželkou hľadal páry na sex

Avšak, ako to už býva zvykom, Mikovčáková sa úplne nevzdala a do parlamentu sa vrátila ako asistentka poslanca. A to práve brata Mariana Kotlebu. Predseda ĽSNS Marian Kotleba tak má na ňu zrejme slabosť. A bodaj by nie, keď sú podľa zistení Plus7dní, s Mikovčákovcami kamaráti!

Kotlebu pristihli, ako aj so svojím synom, prichádza na návštevu práve k rodine, ktorá spôsobila toľko rozruchu v strane, ktorá si podľa vlastných slov zakladá na kresťanských hodnotách. 

Rozvedený?

Okrem sexuálnych škandálov sa dlhodobo riešil aj vzťah Mariana Kotlebu s mladučkou Frederikou. Dvojici to začalo škrípať už v lete minulý rok. Kotlebova mladá žena vtedy mala byť v Egypte na dovolenke so synom a podľa zákulisných informácií už tam mala mať iný vzťah. 

Frederika Kotlebová
Zobraziť galériu (3)
Frederika Kotlebová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ďalší zase z nevery podozrievali samotného predsedu, keď sa často ukazoval so svojou mladou asistentkou, s ktorou, mimochodom, tiež odletel na dovolenku. Kotlebovci sa potom snažili správy dementovať tým, že zverejnili fotografiu z moslimského Egypta, na ktorej bola celá rodina, vrátane asistentky. 

SEXŠKANDÁL a pokrytectvo v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Arya Palme)

Viac o téme: SynSexškandálMarian KotlebaDanica Mikovčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu