Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďalší škandál v ĽSNS: Útočia na homosexuálov, ich krajský predseda s manželkou hľadal páry na sex

Kotlebova kandidátka. Zobraziť galériu (4)
Kotlebova kandidátka. (Zdroj: Topky.sk)

ZVOLEN - Extrémistická strana Mariana Kotlebu si svoju kampaň postavila na tradićnej rodine, kresťanských hodnotách a boju proti homosexuálom. Pred niekoľkými týždňami sa na sociálnych sieťach prehnala aj "vojna" v dome vo Zvolene, v ktorom býva Danica Mikovčáková, ktorá je tiež na kandidátke ĽSNS.

Boj proti LGBT, vyznávanie tradičnej rodiny či kresťanských hodnôt - aj to je to, čím sa hrdí strana Mariana Kotlebu. Na kandidátke však má ľudí, ktorí sú odsúdení za rasizmus, napadnutie či iné výtržnosti a trestné činy. Najnovšie sa však pozornosť upriamila na Danicu Mikovčákovú, ktorá tiež kandiduje za stranu ĽSNS.

VOĽBY 2020 Najväčšie zlatíčka z ĽSNS: Bitkári, neonacisti aj zločinci! Štrnásť KO kotlebovcov

Mikovčáková s Kotlebom na predvolebnom bilborde hlásia, že sú za všetkých slušných ľudí. S manželom, ktorý je krajským šéfom ĽSNS a asistentom poslanca Beluského tiež výdatne zbroja proti bisexuálom, homosexuálom a LGBTI. Aké však bolo prekvapenie, keď sa objavili niekoľko rokov staré inzeráty, kde práve táto naoko vzorná kresťanská rodina hľadá ženy a chlapov na sexuálne radovánky. Upozornil na to Radovan Bránik

Danica Mikovčáková je kandidátkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Danica Mikovčáková je kandidátkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Ahojte : sme manželský Bi pár zo Zvolena On 179/96/32 rokov, Ona 172/63/30 rokov, hľadáme Bi dievčinu, mladého a štíhleho Bi muža(ale Bi sexualita nieje podmienkou)alebo párik s Bi ženou na stretnutia( prechádzky v prírode, opaľovanie, splav, chaty, spoločné výlety, radovánky) a krásny, nežný, romantický sex a milovanie. Máme radi milovanie v trojočke alebo štvorke, radi navštívime aj swingers párty. Ja manžel som mierne Bi, manželka je Bi zo všetkým čo k tomu patrí. Náš mail je jejdawau@azet.sk," píše sa v inzeráte. 

Danica Mikovčáková je kandidátkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: PornoBisexuáliĽSNSMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu