Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Záhadné zmiznutie na Liptove: Rozália zanechala blízkym smutný odkaz, naznačuje najhoršie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Pre mnohé rodiny nie je aktuálne najväčším strašiakom koronavírus. Omnoho viac sa obávajú o svojich blízkych. Pátracie akcie po nezvestných totiž prebiehajú aj v týchto náročných časoch. A nie každá ihneď prinesie úspech. Pomôcť teda môžete aj vy, a to aj v prípade nezvestnej Rozálie z Liptova.

Pohotovostný pátrací tím informoval na svojej facebookovej stránke o nezvestnej 72-ročnej Rozálii Kráľovej z Liptovského Mikuláša. 

Smutný odkaz

Hľadanú seniorku naposledy videli v mestskej časti Iľanovo 15. mája okolo pol jednej popoludní. Odvtedy sa po nej zľahla zem. "Doma však zanechala list na rozlúčku," znela smutná informácia v príspevku, ktorá naznačuje najhoršie. Čo konkrétne blízkym v liste odkázala, nie je známe.

Seniorka má byť fyzicky zdatná, nemá mať problém s prejdením niekoľkokilometrovej vzdialenosti. Práve preto je okruh hľadania rozsiahly. Pátranie doteraz neprinieslo žiaden úspech.

"V prípade, že máte akékoľvek informácie o nezvestnej Rozálii, kontaktujte políciu na čísle 158 alebo PPT na čísle 0940555959 aj SMS," dodali pátrači. Poznávacím znamením môže aj oblečenie, ktoré mala nezvestná na sebe v čase zmiznutia. Ide o modré rifle a sivú, melírovanú flisovú bundu.

FOTO Záhadné zmiznutie na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook - Pohotovostný pátrací tím)

Viac o téme: PátranieNezvestná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu