Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Exminister Drucker opäť naložil Matovičovi: Nezaslúži si 100 dní a ani dôveru, vyhlásil

Tomáš Drucker hovorí o bludných predstavách premiéra Igora Matoviča.
Tomáš Drucker hovorí o bludných predstavách premiéra Igora Matoviča. (Zdroj: Ján Zemiar, Maarty)

BRATISLAVA - Bývalý minister zdravotníctva sa opäť obul do súčasného premiéra Igora Matoviča v súvislosti s koronavírusom. V najnovšom statuse na sociálnej sieti ho predseda Dobrej voľby nazval premiérom, ktorý nepotrebuje ani 100 dní na hodnotenie.

"Neschopnosť riadiť, neschopnosť strategicky myslieť a čo je mimoriadne nebezpečné, je neschopnosť vnímať reálne osudy reálnych ľudí. Už aj v zahraničí si všímajú, že Matovič skúša na Slovensku nebezpečný sociálny experiment, po ktorom hrozia obrovské masy nezamestnaných," povedal exminister zdravotníctva, no nešpecifikoval, ktoré zahraničné médiá spomínajú tzv. sociálny experiment.

Krajina ako laboratórium a žiadnych 100 dní na zásluhy

Drucker dokonca podľa vlastných slov vníma vedenie krajiny pod velením Matoviča ako by tu bolo pokusné laboratórium. "Žiaľ musím skonštatovať, že vláda na ktorej čele stojí takýto nezodpovedný človek si ani nezaslúži, aby dostala dôveru Národnej rady SR," pokračuje Drucker, ktorý v kritických slovách neprestal.

"Igor Matovič nepotrebuje a ani si nezaslúži žiadnych 100 dní, nevie viesť krajinu, nevie spolupracovať s ľuďmi a nedokáže vnímať skutočné problémy ľudí a štátu a najmä nemá štipku pokory pred iným názorom," skonštatoval líder Dobrej voľby a dodal, že Matovič by sa mal ospravedlniť všetkých živnostníkom, remeselníkom a malým podnikateľom.

Viac o téme: Igor MatovičKoronavírusTomáš Drucker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu