Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tragická dopravná nehoda: Vodič viedol vozidlo pod vplyvom alkoholu

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Košický kraj)

ČIČAROVCE – K tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život 27-ročná žena, došlo v stredu 1. apríla krátko po polnoci na rovnom úseku cesty medzi obcami Čičarovce a Veľké Kapušany v okrese Michalovce. Ako o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, 25-ročný vodič viedol vozidlo pod vplyvom alkoholu.

"Podľa doterajších zistení pár minút po polnoci prešiel vodič s osobným motorovým vozidlom značky Mitsubishi Outlander do protismeru, plynule prešiel na trávnatý porast a narazil do priekopy, od ktorej auto odhodilo ďalej vedľa cesty," opísala okolnosti dopravnej nehody Ivanová. Spolujazdkyňa následkom zranení, ktoré pri nehode utrpela, podľahla na mieste, vodič sa zranil ľahko. Dychová skúška uňho preukázala 1,38 promile, policajti mu odobrali biologický materiál i na zistenie iných omamných látok.

"V súvislosti s touto dopravnou nehodou polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," uzavrela Ivanová s tým, že presná príčina dopravnej nehody, jej bližšie okolnosti a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: AlkoholNehodaTragédiaČičarovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu