Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Zoznam otvorených hraničných priechodov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - V súčasnosti sú otvorené tri hraničné priechody s Rakúskou republikou, tri s Maďarskom, dva s Poľskou republikou a 14 s Českou republikou. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Bárdyová.

Takisto pripomenula, že Slováci, ktorí sa vrátili zo zahraničia individuálne, sa musia podrobiť 14-dňovej domácej karanténe. Tých Slovákov, ktorí požiadali o pomoc ambasády SR a s ich pomocou ich dopravia na Slovensko, odvezú automaticky do ubytovacích zariadení Ministerstva vnútra SR na povinnú karanténu.


Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku


S Rakúskou republikou sú otvorené hraničné priechody Bratislava – Petržalka – Berg, Bratislava – Jarovce – Kittsee (cesta) a Bratislava – Jarovce – Kittsee (diaľnica).

Do alebo z Maďarska sa možno dostať cez hraničné priechody Milhosť – Tornyosnémeti, Medveďov – Vámosszabadi a Čunovo – Rajka (diaľnica).

S Poľskou republikou sú otvorené hraničné priechody Vyšný Komárnik – Barwinek a Trstená – Chyžné.

Keď ide o Českú republiku, dostať sa možno cez priechody Svrčinovec - Mosty u Jablunkova, Makov - Bílá-Bumbálka, Lysá pod Makytou - Střelná, Horné Srnie - Brumov- Bylnice, Drietoma - Starý Hrozenkov, Nová Bošáca - Březová, Moravské Lieskové - Strání, Vrbovce - Velká nad Veličkou, Skalica - Sudoměřice (nová cesta), Holíč - Hodonín, Brodské - Lanžhot a Brodské Břeclav (diaľnica).

Viac o téme: HranicePrechodyMaďarskoPoľskoRakúskoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu