Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Keď TO cestujúci v MHD zbadali, neverili vlastným očiam: Prekvapenie na sedadle autobusu č. 78

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Toto sa často v bratislavskej mestskej hromadnej doprave nestáva! Väčšinou tu cestujúci narazia na počmárané steny alebo žuvačky pod sedadlami, no tentokrát šlo o niečo omnoho príjemnejšie. Neznámy dobrodinec nechal na sedadle množstvo maškŕt, aby ľuďom spríjemnil deň.

Cestovanie v MHD je nie vždy príjemným zážitkom. V lete ho znepríjemňujú v prípade absencie klímy teploty na nevydržanie, inokedy zas neporiadok, ktorý tam po sebe zanechajú neporiadni cestujúci. V tomto prípade však môžeme hovoriť o veľmi milom prekvapení. Neznámy darca totiž nechal na jednom zo sedadiel bratislavskej linky 78 sladké potešenie v podobe čokolády, piškótov a zopár tyčiniek. Niekto by si mohol myslieť, že tam sladkosti ich majiteľ jednoducho zabudol, no na sedadle sú uložené tak, že je jasné, že ich tam nechal schválne, aby niekomu osladil deň. 

Keď TO cestujúci v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava)

Podľa Miloša, ktorý príspevok zverejnil na facebookovej stránke Revízori Bratislava, si maškrty nakoniec zobrala jedna pani, ktorá do autobusu nastúpila vo Vrakuni pri Pentagone. "To je milé, asi myslel na tých, čo nestihli raňajky," okomentovala skutok Barbora. Iní zas zavtipkovali, že sladkosti tam nechal niekto, kto utekal pred revízorom a nestihol ich vziať. 

Viac o téme: BratislavaMhdSladkosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu