Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Emotívny status poslankyne: Kamaráta dobodali vo Vrakuni, smútok za priateľom z detstva

Jana Cigániková Zobraziť galériu (5)
Jana Cigániková (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Smúti za veľkým kamarátom! Poslankyňa Jana Cigániková zverejnila na Facebooku dojemný status. V ňom oplakáva smrť muža, ktorý bol počas víkendu dobodaný v bratislavskej Vrakuni.

Ku konfliktu došlo v noci z piatka na sobotu (6.5.) pred jedným z domov na Domašskej ulici. Marek (42) sa tu dostal do hádky s 34-ročným Maťom, ktorého dobodal. „Hádka vyústila do fyzického konfliktu, počas ktorého obvinený s nožom poškodeného opakovane niekoľkokrát bodol do viacerých častí tela, následkom čoho utrpel poškodený muž úrazovo-krvácavý šok a zraneniam na mieste podľahol," opísal incident policajný hovorca Michal Szeiff.

Maťo (†34) bol priateľom poslankyne za SaS už od detstva. Cigániková spomínala na množstvo zážitkov z mladosti - aj na to, ako sa spoznali. „Pamätám si aj keď nás zoznámili... U Paroha na terase. Mala som 14. Povedal si... ,,ja som Boss" a správal si sa, akoby Ti to tam patrilo. Potom prišli Šlehovci a Emilio a smiali sa, že vraj Boss... ,,my ho voláme Šunco!" A Ty si sa smial s nimi. Boli sme deti," spomínala s úsmevom.

Status Janky Cigánikovej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Janka Cigániková)

Život však priniesol aj smutné okamihy. „Potom si mal tú nehodu. Išiel si za jednou z tých Tvojich krásnych báb. Vraveli, že zomrieš a ak nie, že nebudeš chodiť, že sa Ti zmení osobnosť. Mal si vážne zranenú hlavu a nevedel si hýbať nohami. Chodila som za Tebou do nemocnice denne, aj keď si ma vždy nespoznával," tvrdila, no zároveň dodala, že sa to nakoniec na dobre obrátilo: „Dal si to. Síce si pokrivkával, ale bol si to Ty. Lekári si mohli svoje prognózy strčiť za klobúk, Ty si si išiel svoje. Na pána. Ako vždy."

Cesty oboch sa prerušili, no v kontakte ostali. Cigániková sa dokonca chcela s kamarátom stretnúť, no už to nestihla. „Vravela som si, že veď Ti rovno zavolám a pojdeme von, ako kedysi. Veď sme si to toľkokrát sľúbili...," napísala. 

Status Janky Cigánikovej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Janka Cigániková)

„Zapaľujem sviečku na počesť Tvojej pamiatke kamarát. A ak existuje niečo tam hore, objednaj kofču. Jedného dňa si ju vypijeme spolu. Zatiaľ dohliadaj na naše cesty. Budeš nám tu chýbať. Veľmi...," ​uzatvorila emotívny status.

Poslankyňa Cigániková smúti za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Janka Cigániková)

Viac o téme: Janka Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu