Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Ťuťmáci! Poslankyňa SaS rozhnevala Slovákov: Exmanžel jej to natrel, Jana bola nula

Jana Cigániková Zobraziť galériu (5)
Jana Cigániková (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Bežní pracujúci ako ťuťmáci? Poslankyňa Jana Cigániková si nedala pozor na jazyk a rozvírila parlamentné vody. Keď sa tieto slová dostali k jej exmanželovi, poriadne ho vytočili. Preto nechal voľný priechod emóciám a bývalej žene adresoval tvrdý odkaz!

Cigániková rozhodne nevie, čo je to politická korektnosť. V parlamente si pustila ústa na špacír a hneď rozvírila stojaté vody. V prejave spred pár dní sa nechala počuť, že poslanci si zaslúžia vysoký plat. No kontroverzie vyvolalo jej slovo "ťuťmáci". "Samozrejme pre nejakého ťuťmáka, ktorý v živote nič nevytvoril, ktorý sa narodil so zlatou vidličkou v zadku." Koho tým myslela?
 
VIDEO Ťuťmáci! Poslankyňa SaS
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR, SITA, Facebook)
 
Poslankyňa hovorí, že tými "ťuťmákmi" mali byť smeráci a nie obyčajní ľudkovia. Plat by mal byť pre poslanca vysoký, aby parlament lákal tých najschopnejších. "Aby sme do tohto parlamentu sadli ľudia, ktorí niečo v živote dosiahli, niečo dokázali, ktorí dnes možno zarábajú možno 10 tisíc euro, možno viacej a zarábajú tie peniaze preto, lebo boli vo svojom živote veľmi šikovní," obhajovala sa Cigániková v pléne.
 
Pozrite si jej prejav v parlamente
Cigánikovej ťuťmáci
 
Nech už to poslankyňa myslela akokoľvek, jej prejavu sa chytil exmanžel. Na Facebooku bol z jej reakcie prekvapený. "No, šikovná je tá naša Janka Cigániková, ako pekne píše, že všetko ona dokázala a vytvorila a prezentuje sa tak," napísal Jozef a pokračoval ďalej.
 
 
VIDEO Ťuťmáci! Poslankyňa SaS
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR, SITA, Facebook)
Poslankyňu za liberálnu stranu však určite nepotešili slová, ktoré nasledovali ďalej. „Keď sme sa spoznali, tak bývala u mamy. Ja som od otca dostal ako svadobný dar milión korún a z toho kúpil polku bytu a ten sme predali a nasťahovali sa do Bernolákova, vďaka tým peniazom, nemala nič a nie, že sa tu prezentuje, že zarobila peniaze v Írsku a podobné veci. Nie, nemala nič," napísal ostrým tónom Jozef.
 
Exmanžel poslankyne Cigánikovej
Zobraziť galériu (5)
Exmanžel poslankyne Cigánikovej  (Zdroj: TASR, SITA, Facebook)
Cigániková sa neskôr bránila, že ťuťmákmi nemyslela obyčajných pracujúcich ľudí, ale smerákov. "Ja som celú dobu hovorila o smerákoch, ktorí tu sedia a za celé volebné obdobie nepovedia ani slovo, len plnia príkazy. Keby nemali známosti (zlatá vidlička v zadku) akú logiku by mala táto moja poznámka o zlatej vidličke, keby som hovorila o bežných ľuďoch? Tak by tu nesedeli, nemali by ani 500 EUR, najskôr by boli nezamestnaní. A ťuťmáci to sú. Za tým si stojím, väčšina z nich ani slovo nepovie a bez mihnutia oka sú spoluúčastní na akejkoľvek špinavosti. Načo su nám takíto poslanci v parlamente?", vysvetľovala poslankyňa.
Viac o téme: PoslankyňaSaSJana Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu