Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Hrôzostrašné zábery nehody pri Galante: Záchranári bojujú o život muža, vodič (†24) mŕtvy

Tragická nehoda v katastri obce Kajal Zobraziť galériu (4)
Tragická nehoda v katastri obce Kajal (Zdroj: Foto: HAZZ)

GALANTA - Tragická dopravná nehoda sa stala okolo obeda na ceste medzi Galantou a Šaľou. Po zrážke s kamiónom vyletel z audiny muž, ktorý, žiaľ, na mieste zomrel. Spolujazdec (18) utrpel vážne zranenia, momentálne bojuje o život.

Informáciu o tragickej dopravnej nehode v katastri obce Kajal potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. "Podľa prvotných informácií išiel 18-ročný vodič z okr. Levice na aute Audi TT v smere od Galanty na Šaľu. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s kamiónom. Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu vodiča, ktorý zraneniam podľahol, a jeho spolujazdec bol s ťažkými zraneniami prevezený letecky do nitrianskej nemocnice," opísala policajná hovorkyňa. 

Pri nehode zasahovali všetky záchranné zložky. "18-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia, nezlúčiteľné so životom, 24-ročného muža sme v kritickom stave s polytraumou previezli letecky do Nitry.  59-ročný muž mal pomliaždeniny v oblasti drieku, transportovali sme ho do nemocnice v Galante," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Hrôzostrašné zábery nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

FOTO Hrôzostrašné zábery nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Vodič kamiónu neutrpel žiadne zranenia. Zranenia neutrpela ani posádka ďalšieho auta, ktoré bolo účastníkom nehody.  V havarovanej audine ostal zakliesnený muž. "Hasiči zakliesnenú osobu vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a odovzdali ju do opatery ZZS," opísala hovorkyňa hasičov Zuzana Farkasová.  

Okolnosti, ako aj presné príčiny nehody polícia vyšetruje. Zároveň upozorňuje vodičov, aby jazdu prispôsobili najmä svojim schopnostiam. Zmena smeru jazdy, otáčanie, cúvanie ale aj bežné jazda na rovnom úseku cesty si vyžaduje maximálnu sústredenosť bez rušivých vplyvov.

FOTO Hrôzostrašné zábery nehody
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Viac o téme: NehodaTragédiaGalantaKajal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu