Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragická dopravná nehoda: Viktor (†46) nedal prednosť cisterne, tá ho zmietla z cesty

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NADLICE - Ľudský život si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala dnes dopoludnia v obci Nadlice v okrese Partizánske. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 46-ročný Viktor viedol svoje vozilo Škoda Fabia combi po ceste smerom od Nadlíc na Partizánske, pričom na križovatke nedal prednosť po hlavnej ceste jazdiacemu Ivecu s cisternou, ktoré riadil 49-ročný Peter z Hlohovca.

Nákladné vozidlo narazilo priamo do dverí vodiča a tlačilo Fabiu asi 20 metrov, tá nakoniec skončila mimo cesty. Vodič osobného auta utrpel vážne zranenia, ktorým aj napriek snahe záchranárov podľahol asi pol hodinu po nehode. Na Fabii vznikla škoda za asi 3 000 eur, na Ivecu za približne 2 000 eur.

Vodič nákladného vozidla mal negatívnu dychovú skúšku na alkohol, či pil pred jazdou vodič Fabie, bude známe až po pitve. Na miesto dopravnej nehody bol prizvaný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Partizánskom začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Príčinu dopravnej nehody polícia vyšetruje.

Viac o téme: NehodaNadlice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu