Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Brutálna čelná zrážka na D1 pri Trenčíne: Karol (†30) vošiel do protismeru, fatálny náraz

Karol vošiel do protismeru Zobraziť galériu (2)
Karol vošiel do protismeru (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na diaľnici D1 pri Trenčíne došlo dnes okolo ôsmej ráno k tragickej havárii. Tridsaťročný Karol z Hlohovca prešiel zo zatiaľ nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom. Lekári mu už nedokázali pomôcť.

FOTO Hrôzostrašné zábery nehody pri Galante: Záchranári bojujú o život muža, vodič (†24) mŕtvy

Podľa trenčianskeho policajného hovorcu Pavla Kudličku došlo na diaľnici D1 v smere od Bratislavy na Žilinu medzi, privádzačmi Trenčín – Západ a Zamarovcami, k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomrel 30-ročný vodič Škody Octavie, ktorý sa v protismere zrazil s oproti idúcou Škodou Superb.

Vodič Octavie utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Vodička (46) druhého vozidla z Poľska a jej 18-ročný syn utrpeli ťažké zranenia. Ženu podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Karolovi, ktorý zahynul, bude odobratá krv pri súdnej pitve.

Foto: TV JOJ
Zobraziť galériu (2)
Foto: TV JOJ  (Zdroj: TV JOJ)

"Celková škoda na vozidlách bola odhadnutá na 10000 EUR. Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," dodal Pavol Kudlička.

"Jedno auto sa pravdepodobne pohybovalo rýchlosťou 70 až 80 kilometrov za hodinu. Druhé išlo rýchlosťou 110 až 120 kilometrov za hodinu," uviedol súdny znalec Milan Holéci pre TV JOJ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu