Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ženy konečne prehovorili: Tomuto milí páni, dávajú veľkú stopku!

Každoročný hit leta
Každoročný hit leta (Zdroj: Thinkstock.com)

BRATISLAVA - Existuje mnoho maličkostí, ktoré z pánskej módy urobia niečo veľké: dĺžka kravaty, oblek na mieru a veľa iných detailov, ktoré treba dodržať, aby nenastalo to známe módne faux pas. Nosenie ponožiek v sandáloch je presne to, čo všetky kritéria tohto pomenovania spĺňajú.

Existuje len niekoľko vecí, ktoré sa v módnom odbore nazývajú jednoznačne štýlovými. Všetky pravidlá sa môžu členiť, ako náhle viete, čo robíte a s kým prichádzate do kontaktu.

Ženy vyslovili svoj názor a zahlasovali za najhorší mužský módny prešľap, čo sa týka obuvi. Podľa ženského názoru je to práve spojenie ponožiek a sandálov, ktoré boli označené za neospravedlniteľnú kombináciu.

Veľa mužov preferuje nosenie sandálov s ponožkami a odôvodňujú to tak, že nosenie sandálov na boso je nehygienické. Sandále sú otvorená obuv a veľa mužov zanedbáva starostlivosť o svoje nohy alebo sa o ne nestará správne. Muži by si však mali uvedomiť, že použitie ponožiek do tejto obuvi nie je to správne riešenie. Neexistuje žiadna situácia, kedy by sa tento módny prešľap dal akceptovať a ospravedlniť!

Čo teda nosiť miesto tohto módneho „výstrelku“? Hocičo iné! Kľudne si dajte vaše obľúbené sandále, ale v prvom rade bez ponožiek a v druhom rade iba na miesta, ako sú dovolenkové prímorské mestá či návšteva pláže. Na bežné nosenie máte veľa iných možností. Letnej pánskej obuvi je neúrekom. Patria medzi ne tenisky, mokasíny, plátené topánky, espadrilky a veľa iných. Milí páni treba len rozšíriť svoje obzory!

 

Viac o téme: LetoMódaMuži
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu