Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najväčšia hádanka posledných dní na Slovensku odhalená: Prezident Kiska tají dovolenku

Andrej Kiska s rodinou podľa našich informácií dovolenkoval v Grécku. Zobraziť galériu (3)
Andrej Kiska s rodinou podľa našich informácií dovolenkoval v Grécku. (Zdroj: TASR, SITA)

BRATISLAVA - Utajená dovolenka. Prezident Kiska zbalil rodinu a vybral sa dovolenkovať do obľúbenej slnečnej destinácie. O naplánovanom výlete nemal nikto vedieť, tajnosti okolo dovolenky robí Kancelária prezidenta aj ministerstvo vnútra.

Nabitý program prezidenta musí ísť cez leto bokom. Ako každý bežný človek aj Kiska si potrebuje oddýchnuť a stráviť voľné chvíle s rodinou. Podľa našich informácií sa vybral aj s rodinou do krízou zmietaného Grécka. Spolu s rodinou ho sprevádzala aj ochranka. Či mal podobné problémy ako iní turisti s hotovosťou alebo zažil aj nejaké komplikácie v súvislosti s utečeneckou krízou alebo jeho dovolenka prebehla bez komplikácii sme sa však nedozvedeli.

Obrátili sme sa na Kanceláriu prezidenta, aby nám našu informáciu potvrdila, no s vyjadrením boli zdržanliví. "Vzhľadom na súkromie prezidentovej rodiny, najmä jeho malých detí nebudeme bližšie špecifikovať miesto a čas prezidentovej dovolenky, ani zverejňovať fotografie, ďakujeme za pochopenie," napísal nám jeho hovorca Roman Krpelan.

Andrej Kiska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Na ministerstve vnútra sme zisťovali, či pán prezident letel na dovolenku vládnym špeciálom alebo si cestu platil sám. Ani ministerstvo vnútra nám však nechcelo prezradiť detaily cesty, pretože po dohode s Kanceláriou prezidenta si neželajú ohroziť Kiskovo súkromie či jeho rodinu. Prezident to zdôvodňuje tým, že chce chrániť svoje malé deti.  

Podľa našich informácií si však Kiska celú cestu mal zaplatiť sám, žiadnym vládnym špeciálom cestovať nemal, aj keď v minulosti čelil škanádlu, že sa preváža za peniaze daňovníkov na súkromné účely.

Minulý rok si vybral Francúzsko a Dubaj

Minulý rok bol Andrej Kiska aj s rodinou na dvojtýždňovej dovolenke vo Francúzsku. Krátko po zvolení do funkcie  sa s rodinou vybral do exotického Dubaja. Cez minulú zimu si pre zmenu vyrazil na naše veľhory do Tatier, aby si zalyžoval.

Najväčšia hádanka posledných dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: DovolenkaPrezidentGréckoAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu