Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Žiline vyčíňa podvodník: Mladík so srdcervúcim plačom okráda ľudí!

Mladík sa pohybuje po parkovisku, skáče autám do cesty a pýta si peniaze Zobraziť galériu (3)
Mladík sa pohybuje po parkovisku, skáče autám do cesty a pýta si peniaze (Zdroj: foto: tv joj)

ŽILINA – Po Žiline sa pohybuje mladík, ktorý klamstvom oberá ľudí o peniaze. So srdcervúcim plačom oslovuje náhodných okoloidúcich, že mu niekto ukradol batožinu a doklady. Vo svojom divadielku pokračuje a od ľudí pýta peniaze na vlak. Žilinčania s dobrým úmyslom mužovi pomáhajú, ide však o podvodníka, preto si na neho dajte pozor a žiadne peniaze od seba nedávajte.

Už niekoľko ľudí naletelo mladíkovi, ktorý ich vymysleným príbehom obral o peniaze. Pred obchodnými centrami v Žiline hystericky vyplakáva a prosí o pomoc. Jeho fotografia s upozornením sa šíri i po sociálnych sieťach.

"Obťažuje klientov, nebezpečne sa pohybuje v parkovacom dome a skáče do cesty autám," povedala pre TV Joj hovorkyňa parkovacej spoločnosti Ivana Strelcová. Muža oblečeného v modrej bunde a tmavých nohaviciach pobehujúceho po parkovisku zachytili bezpečnostné kamery parkovacieho domu v centre Žiliny.

V Žiline vyčíňa podvodník:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nič netušiacich ľudí dokáže presvedčiť srdcervúcim, zúfalým plačom. Svoju stratégiu, ako oklamať dôveryhodných občanov, si dobre premyslel. Tvrdí, že mu niekto ukradol doklady a batožinu. S plačom a uisťovaním, že nie je žobrák, pýta 19,20 eur na vlak do Prahy. Trestného činu sa pri tom nedopúšťa, pretože peniaze mu ľudia vydajú dobrovoľne.  

Ako pre televíziu potvrdila hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová, polícia v tejto súvislosti neeviduje žiadne podanie ani oznámenie od občanov.

V Žiline vyčíňa podvodník:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Ak mu denne len traja ľudia dajú dvadsať eur, za dvadsať dní takte príde k 1200 eurám. Mladík s vymysleným príbehom sa už mal objaviť aj vo vlaku v smere zo Žiliny do Banskej Bystrice. Dajte si preto na výmyselníka pozor.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu