Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Svadba v Rimavskej Sobote skončila masovou bitkou: Nevesta dotrhaná, iba v nohavičkách!

Mela v centre Rimavskej Soboty
Mela v centre Rimavskej Soboty (Zdroj: Foto: youtube)

RIMAVSKÁ SOBOTA – Tak toto ste zaručene nezažili. Natešení svadobní hostia, ešte viac naradostení mladomanželia a všetci v jednej poriadnej pouličnej mele. Takto skončila sobotná svadobná hostina v centre Rimavskej Soboty. Pozrite si video a nenechajte si ujsť rozbesnenú nevestu v poriadnom „švungu“. Stojí za to vidieť.

Vyzeralo to na obyčajnú svadbu, obyčajných zamilovaných. Romantika sa však razom vytratila, keď sa počas svadobnej hostiny, ktorej sa zúčastnili 17ti pozvaní, v reštaurácií na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote, strhla poriadna bitka. Prítomní sa mlátili hlava-nehlava, kopance lietali kade-tade a uštedrovala ich aj akčná nevesta v bielych šatách, ktorá skončila celá dotrhaná a bez štipky dôstojnosti. Podľa svedkov ešteže mala nohavičky, inak by bolo vidno naozaj všetko. 

Podľa informácií Rimava.sk, svadobčania boli vraj príliš hluční a svadobnú hostinu mali zaplatenú len do ôsmej večer. Tak ich personál požiadal, aby podnik opustili. To asi teraz ľutujú, pretože po týchto slovách sa tesne pred ôsmou večer strhla poriadna mela, ktorá sa dostala až na ulicu. Konflikt mal vyvolať ženích Vojtech, ktorý odmietal odísť a chcel sa v reštaurácii zabávať ďalej. Na personál mal dokonca vytiahnuť nôž z jedla. Rozvášnený dav a celú pouličnú bitku museli upokojiť až privolaní mestskí a štátni policajti.   

Tí konflikt urovnali, spacifikovali jedného muža, ba odviezli aj samotného ženícha. Rozbesnená mladomanželka bránila svojho milovaného doslova celým telom a sama zaútočila na policajtov, aby jej mužíčka nebrali. Dostala sa do poriadneho „švungu“, podľa medializovaných informácií ju nevedeli upokojiť ani viacerí muži. Bola neskonale rozzúrená, kričala, bila, a dokonca hrýzla. Takto statočne bránila svojho milovaného.

Svadobná hostina sa pre všetkých skončila teda naozaj originálne a vskutku netradične. Azda netreba pripomínať, že sa pod skutky rozvášnených svadobčanov podpísal alkohol. Nevesta spolu s hosťami musela celý konflikt vysvetľovať na polícii. Tá teraz prípad rieši ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Svadobčania v pondelok do podniku zavolali a ospravedlnili sa, majitelia ich však už nechcú vidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu