Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Turista zažil adrenalín v Istanbule: Vrhli sa naňho a omylom ho chceli zlynčovať

Netušili, s kým majú tú česť
Netušili, s kým majú tú česť (Zdroj: Youtube/News and Entertainment)

ISTANBUL – Bojovať o svoj život s holými rukami, keď na vás útočí dav rozzúrených Turkov kvôli obyčajnej nešikovnosti a nešťastnej náhode, by asi väčšinu smrteľníkov zložilo. Ale odvážny cudzinec dokázal zvíťaziť aj proti presile. Pozrite sa, ako to urobil.

Video bojujúceho Íra, ktorého v Istanbule uprostred rušnej ulice napadol dav tureckých obchodníkov so stoličkami a palicami, sa v krajine začalo šíriť ako vírus. Dramatický incident sa rozpútal po tom, ako vysoký mohutný muž v bielych šortkách a tričku vošiel do malého obchodu v istanbulskej štvrti Aksaray, uviedol Daily Mail.

Nečakaný vývoj situácie

Cudzinec otvoril chladničku, z ktorej nečakane vypadlo niekoľko desiatok fliaš s vodou a keď to videl majiteľ obchodu, na muža zaútočil, avšak situácia čoskoro vyeskalovala do pouličnej bitky. Do Íra sa pustili aj iní obchodníci, ktorí sa ozbrojili všetkým, čo mali poruke, aby sa do násilnej scény na strane svojho kolegu zapojili.

VIDEO Svadba v Rimavskej Sobote skončila masovou bitkou: Nevesta dotrhaná, iba v nohavičkách!

Hoci sa Ír s kuvajtským pôvodom ocitol vo výraznej presile, útočníkov zrážal jedného po druhom len pomocou vlastnej sily a pästí, čím si vyslúžil hrdinský obdiv verejnosti. Podľa tureckých médií je muž profesionálnym boxerom z Írska, ale podrobnosti o tom, či k bitke neviedla okrem incidentu aj slovná výmena medzi obchodníkom a cudzincom, nie sú známe.

Viac o téme: BoxerIstanbulPouličná bitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu