Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rezešovci si odopreli luxusnú zábavu: Smútia za Evou uväznenou v Budapešti!

Eva Varholíková-Rezešová a jej matka Zobraziť galériu (2)
Eva Varholíková-Rezešová a jej matka (Zdroj: Jan Zemiar)

KOŠICE – Plesová sezóna v Košiciach je i tento rok ochudobnená o prestížny reprezentačný ples The Hilton family v hoteli Doubletree by Hilton. Ples bol udalosťou košickej smotánky a pravidelne sa na ňom zabávala rodina Rezešovcov.

Prvú prestávku mal ples pred rokom. Pompézna udalosť bola zrušená kvôli tomu, že Eva Varholíková už vtedy „sedela“ vo vyšetrovacej väzbe za dopravnú nehodu, ktorú zapríčinila ešte v auguste 2012 a umreli pri nej štyria ľudia. Práve Eva Varholíková bola vždy neprehliadnuteľným hosťom plesu. Na obdiv miestnemu ľudu ukázala nové honosné róby a na poslednom plese pred dvoma rokmi sa neváhala popýšiť v šatách s hlbokým dekoltom aj novým poprsím. Na plese nikdy nechýbala ani jej švagriná a dobrá priateľka Eva Rezešová Džodlová. Okrem nich, ples nevynechali ani ďalší známi Košičania. I moderátori plesu patrili medzi vychytené hviezdy, ako Martin Dejdar, Miroslav Donutil alebo Filip Tůma.

Keďže Varholíková si momentálne odpykáva trest vo väzení, tak ani tento rok sa ples neuskutoční. „Sústredili sme sa hlavne na silvestrovskú oslavu. Ples hotela Hilton nebude, no budú tu prebiehať iné plesy,povedala nám marketingová riaditeľka hotela Beáta Jurčišinová.

Z luxusu späť do basy

Maďarský súd pre okolie Budapešti zrušil v pondelok domácu väzbu Evy Varholíkovej - Rezešovej, odsúdenej v novembri na prvom stupni na šesť rokov väzenia za spôsobenie vlaňajšej tragickej nehody na maďarskej diaľnici M3, a nariadil jej okamžité prevezenie do vyšetrovacej väzby.

Hovorca súdu János Koszta pre MTI uviedol, že súd tak vyhovel odvolaniu prokurátora z 22. novembra. Podľa právoplatného verdiktu bude Slovenka vo vyšetrovacej väzbe až do ukončenia súdneho procesu na druhom stupni, najviac však dovtedy, keď uplynie trest odňatia slobody v zmysle prvostupňového rozsudku. Podľa MTI Evu Rezešovú už previezli do väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu