Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšia rana pre klan Rezešovcov: Kríza v prominentnom manželstve?!

V manželstve Evy a Júliusa Rezešovcov to vraj škrípe. Zobraziť galériu (5)
V manželstve Evy a Júliusa Rezešovcov to vraj škrípe. (Zdroj: foto:hotel hilton)

KOŠICE – Schyľuje sa k ďalšiemu rozvodu?! Zdá sa, že väznenie Evy Varholíkovej (36) nie je jedinou starosťou, ktorú košický klan Rezešovcov rieši. Podľa našich informácií prechádza problémami aj manželstvo bývalej missky Evy Džodlovej (29) a Júliusa Rezeša (43). Po metropole východu sa šušká, že sa vzťah tohto páru zmieta v kríze.

Hoci členovia prominentného košického klanu Rezešovcov nikdy nemuseli trieť biedu, v láske to zväčša nemali ružové. Dcéra nebohého oceliarskeho magnáta Eva má za sebou nevydarené manželstvo s hokejistom Jánom Varholíkom, skrachoval jej tiež vzťah s Erikom Fischerom, s ktorým má druhú dcéru. Aby toho nebolo málo, koncom roka sa s ňou rozišiel aj snúbenec Lukáš Trnovský. Problémy v láske sú však len slabým odvarom v porovnaní s tragickou nehodou, kvôli ktorej je aktuálne vo väzbe.

Niekoľko manželstiev má za sebou aj Varholíkovej brat Július. S prvou ženou Editou sa rozviedol kvôli misske Linde Lenčovej. Tú neskôr po jeho boku vystriedala taktiež kráľovná krásy, Miss Universe SR 2002 Eva Džodlová. Dvojica sa v tajnosti zosobášila v lete roku 2008 na Francúzskej riviére. Spolu majú syna Richarda.

Manželia Rezešovci sa v minulosti objavovali na rôznych spoločenských podujatiach. Spomenúť možno plesy, ktoré organizovali, či rôzne večierky. V poslednej dobe sa však ukazuje mladá pani Rezešová na podobných akciách výlučne sama. Dôvodom sú podľa našich informácií manželské problémy, ktoré v prominentom zväzku pretrvávajú už nejaký ten čas. V metropole východu majú byť verejným tajomstvom.

Bývalú missku sme preto v súvislosti so správami o kríze v manželstve oslovili. „Ja o tom nič neviem,” reagovala pre topky.sk Džodlová. Vo svete známych osobností však nie je ničím výnimočným zamiesť takéto informácie pod koberec. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to s Rezešovcami napokon dopadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu