Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Čaká nás ideálny víkend pri vode: Slnko bude páliť o sto šesť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Teplo, horúco a ešte teplejšie. V tomto duchu sa bude niesť celý víkend a zrejme aj nasledujúci týždeň. Teploty budú preskakovať tropické hodnoty a bez osvieženia v bazéne, jazere či pri mori sa bude dať len ťažko vydržať.

V piatok sa bude nielen nad Slovenskom, ale aj nad celou strednou Európou udržiavať oblasť vyššieho tlaku vzduchu. Prinesie nám jasné až polojasné počasie, sem-tam sa môžu vyskytnúť prehánky a búrky a pofukovať bude príjemný premenlivý vietor. Ten by mohol aspoň trochu zmierniť horúčavy, ktoré nás čakajú cez deň s teplotami od 27 do 32 stupňov. V noci klesnú na 16 až 11.

Sobota sa bude niesť v podobnom duchu, cez deň pribudne trochu oblačnosti a na severe a východe môže aj spŕchnuť. Teploty klesnú, no len nebadane na 24 až 29 stupňov, cez deň na 17 až 12. Zafúka nám severozápadný až severný vietor.

V nedeľu k nám bude od severu prúdiť o niečo chladnejší vzduch. Teploty však naďalej ostanú vysoké: 23 až 28 stupňov, cez noc 17 až 12. Bude prevažne polooblačno a zafúka severný vietor, na juhu stredného Slovenská len slabý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu