Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Týždňová predpoveď počasia: Čakajú nás ďalšie tropické horúčavy!

Slnko tento týždeň nepoľaví, čakajú nás extrémy.
Slnko tento týždeň nepoľaví, čakajú nás extrémy. (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA - Baby, dajte sa do plaviek, páni, začnite chladiť pivo! Podľa predpovede počasia na tento týždeň sa totiž zdá, že nič iné sa nebude dať robiť. Až do nedele sa očakáva slnečné, pri najhoršom polojasné počasie. Pri teplotách okolo tridsiatky nás príležitostne schladia iba letné búrky.

Pri pohľade na aktuálne predpovede Slovenského hydrometeorologického ústavu a zopár iných zdrojov sa zdá, že slnko sa tento týždeň rozhodne nebude flákať.

Pondelok: Teplota 26 až 31 stupňov Celzia. Na celom území Slovenska jasno, iba na východe polojasno. Zrážky sa neočakávajú.

Utorok: Teplota 22 až 27 stupňov, na juhu a juhozápade až 32. Popoludní sa môže zväčšovať oblačnosť. Výnimkou nebudú ani miestne búrky z tepla.

Streda: Teploty na juhovýchode môžu vyskočiť až na 33 stupňov. Jasno až polojasno.

Štvrtok: Opäť extrémne teploty, až do 33 stupňov.. Popoludní sa môžu najmä na severe Slovenska vyskytnúť búrky, alebo prehánky.

Piatok: Zosilnie prílev teplého vzduchu, takže teploty môžu vystúpiť až na 34 stupňov. Opäť sa najmä na severe môžu vyskytnúť zvýšená oblačnosť, prehánky, alebo búrky.

Sobota: Zopakuje sa situácia z piatka, ale SHMÚ predpovedá teploty až okolo 35 stupňov.

Nedeľa: Zdá sa, že horúčavy by mohli vrcholiť. Podľa služby iMeteo nás čakajú extrémne teploty až do 38 stupňov s minimom oblačnosti. Meteo.sk uvádza teploty do 33 stupňov.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu