Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žiarlivec zosnoval vražedný plán: Mladíka (†23) najprv zrazil a potom ubodal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SABINOV – Bezohľadný vodič (19) dnes ráno na ceste medzi Ostrovanmi a Šarišskými Michaľanmi zrazil dvoch mladíkov (†23,24), ktorých tam nechal ležať a zbabelo ušiel. Ešte predtým však jednému zo zranených mužov zasadil niekoľko rán nožom, ktorým podľahol. Všetky okolnosti teda nasvedčujú tomu, že nešlo o nehodu, ale vražedný úmysel!

Vodič mal do prechádzajúcich mladíkov vraziť zámerne a následne vystúpiť z auta. Namieril si to rovno k jednému z nich a zranenému mužovi zasadil ešte niekoľko rán nožom. „Zrazený muž (23) z Ostrovan zomrel na následky niekoľkých bodno-rezných rán,“ potvrdil pre Topky.sk prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Podľa informácií Tv JOJ kamaráti zrazených mužov tvrdia, že vinník mal s jedným z mladíkov konflikt a dokonca sa mu mal v poslednej dobe aj vyhrážať. Kameňom úrazu bola zrejme žena a žiarlivosť. Polícia preto pracuje aj s verziou, že išlo o úmysel. „Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre trestný čin vraždy,“ dodal Džobanik.

Druhý z mladíkov, ktorý ostal ležať na ceste, našťastie vyviazol len s ľahkými zraneniami. Auto unikajúceho muža nakoniec našli policajti v neďalekom Sabinove. Údajného žiarlivca zadržali a vysokému trestu sa pravdepodobne nevyhne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu