Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Matka brutálne zavraždila dcéru, policajti skončili u psychológa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: info4security.com)

ESSEN - Nemeckom otriasol už tretí vražedný útok na deti za posledných desať dní. Tentokrát sa obeťou stala sedemročná Nelly, ktorú jej matka zavraždila mimoriadne brutálnym spôsobom. Po spáchaní otrasného činu spáchala samovraždu.

Rodičia dievčatka spolu nežili. Otec si dcérku tak ako každý týždeň prišiel vyzdvihnúť v sobotu ráno. Keď však zazvonil, nikto neotváral. Znepokojený muž sa preto obrátil na políciu. Keď vtrhla do bytu v luxusnej štvrti v Essene, našla dve nehybné telá.

Dievča ležalo v postieľke v detskej izbe, bolo oblečené a prikryté dekou. Celý izba bola od krvi. "Matka dcére zasadila niekoľko smrteľných rán. Potom dobodala aj samú seba a vykrvácala," oznámil policajný hovorca.

Príčinou dvojnásobnej tragédie mohla byť ťažká depresia ženy. V posledných rokoch sa totiž na ňu liečila a nedávno kvôli tomu prišla aj o zamestnanie. Niektorých policajtov pohľad na hrozné miesto činu vystresoval natoľko, že museli vyhľadať pomoc psychológov.

Spomínaný prípad zďaleka nie je ojedinelý. Minulý týždeň dobodal dvadsaťsedemročný muž v Oberhausene osemročného syna svojej priateľky. Vrah tvrdil, že chlapec ohrozoval jeho vzťah. V Dortmunde sa zas stali obeťou násilníka traja súrodenci - dve dievčatá vo veku 4 a 12 rokov a chlapec vo veku 10 rokov. Ich telá našli pri požiari domu, v ktorom bývali. Vyšetrovatelia sa najprv domnievali, že išlo o nešťastnú nehodu. Pitva však preukázala, že deti boli mŕtve už pred vypuknutím požiaru. Informoval o tom portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu