Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odhalenia vražedného plánu žiarlivca: Lukáša (†23) dorazil 50 ranami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PREŠOV – Policajti objasnili vraždu Lukáša (†23) z Ostrovan, ktorý mal životom doplatiť na neúnosnú žiarlivosť svojho kamaráta Mikuláša (19). Mladík sa v stredu rozhodol, že soka v láske sa zbaví a Lukáša, ktorý s kamarátom (20) prechádzal po ceste v Šarišských Michaľanoch, zrazil. Keď mladík v bolestiach ležal na zemi, Mikuláš sa vybral k nemu a svoj brutálny čin dokončil 50 ranami nožom! Za brutálnu vraždu mu teraz hrozí 20 rokov.

V noci z pondelka na utorok prechádzal cestou v Šarišských Michaľanoch mladý vodič Mikuláš z Gregoroviec. Na tej istej ceste bol v tom čase aj Lukáš s kamarátom, ktorí sa peši vracali domov do Ostrovan. Keď mladíci míňali farmaceutickú firmu, zbadal ich Mikuláš a autom úmyselne namieril priamo na nich. „Následne odzadu do nich narazil, v dôsledku čoho si mladší udrel hlavu o čelné sklo, spadol na zem a odplazil sa do priekopy. Staršieho náraz odhodil do priekopy na pravej strane cesty,“ informoval Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Po zrážke mal Mikuláš auto zastaviť, vystúpiť z neho a pristúpiť k staršiemu Lukášovi, ktorý ležal na zemi. Neuveriteľný hnev, ktorý ním lomcoval, neovládol a zrazenému mužovi zasadil ešte 50 rán nožom po celom tele. Po krvavom útoku nechal nehybné telo soka v láske ležať v priekope a z miesta ušiel. Dobodaný mladík nespočetné množstvo rán nemal šancu prežiť a namieste im podľahol.

„Podľa predbežnej správy z pitvy mal nebohý na tele päťdesiat prevažne povrchových bodno-rezných rán a dve hlboké bodno-rezné rany v oblasti hrudníka, ktoré zasiahli životne dôležité orgány,“ dodal Džobanik. Druhý zrazený mladík, ktorý utekal pre pomoc do blízkeho rodinného domu, mal ľahšie zranenia spôsobené nárazom.

Obvineného Mikuláša aj jeho auto našli policajti skoro ráno v Sabinove. Mladík, ktorý bol počas svojho beštiálneho činu opitý, mal Lukáša zavraždiť preto, že sa nerozišiel s dievčaťom, o ktoré mal záujem aj on. „Dôvodom konania obvineného malo byť odstránenie soka z dôvodu neukončenia vzťahu k dievčaťu,“ potvrdil jeho úmysel Džobanik. Mladý vrah zatiaľ sedí v policajnej cele a čaká na rozsudok. Žiarlivcovi sa brutálnu vraždu hrozí 20 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu