Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tragických 15 minút v Prešove: Tri zrazené chodkyne, Ľubica zahynula!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PREŠOV – Dve dopravné nehody, traja zrazení chodci! To je bilancia dnešného dňa na prešovských cestách. Prvá havária nanešťastie skončila tragicky. Z dvoch žien, ktoré na priechode pre chodcov zrazil vodič Škody Octavia, jedna zraneniam podľahla.

K prvej tragickej dopravnej nehode došlo dnes ráno o 6:20 na Masarykovej ulici v blízkosti autobusovej stanice. Dve Bardejovčanky Mária (55) a Ľubica (51) prechádzali cez priechod pre chodcov, keď sa na nich zrazu vyrútil vodič z Vyšnej Šebastovej. „Vodič (26) idúci v ľavom jazdnom pruhu na osobnom aute Škoda Octacia combi nezastavil a do chodkýň narazil, informoval prešovský hovorca Daniel Džobanik.

Obe ženy po zrážke previezli do nemocnice, Ľubica však ťažkým zraneniam podľahla. Mária má zlomenú nohu. „Nehodu vyšetruje prešovský policajný vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,dodal Džobanik.

Druhá nehoda sa stala o 15 minút neskôr 6:35 na križovatke ulíc Obrancov mieru – Fučíkova. Pod kolesami skončila ďalšia chodkyňa a opäť na priechode pre chodcov. Prešovčanka (29) na Škode Fábia si pri odbočovaní nevšimla ženu, ktorá  prechádzala po priechode pre chodcov. „Zrazená Prešovčanka (59r.) utrpela pri nehode ťažké zranenie hlavy s dobou liečenia nad 42 dní, pričom bola hospitalizovaná v nemocnici,“ uviedol hovorca. U oboch vodičov alkohol nezistili.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu