Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kickboxer Doky (†33) ležal v kanáli: Políciu "zabudli" privolať!

Lacova smrť zasiahla mnohých Zobraziť galériu (9)
Lacova smrť zasiahla mnohých (Zdroj: Fcb, Gabriel Drozda, kickboxing.sk, Roman Ocelník)

BRATISLAVA/KOŠICE - Plný záhad je stále otrasný prípad smrti známeho kickboxera Laca "Dokyho" Tótha. Nevie sa naisto, prečo naňho traja mladíci brutálne zaútočili, čo sa stalo potom, ako im dobitý ušiel, ani prečo sa jeho telo našlo až o dva dni.

Do kickboxerského šampióna, ktorý sa v sobotu vybral aj s bratom na diskotéku v Zádieli, sa v noci pustilo niekoľko mužov. Podľa Joj boli najmenej traja, ale mohlo ich byť oveľa viac. Údajne začali do Dokyho dobiedzať, "že aký je on kickboxer."

Tóth sa vraj chcel bitke vyhnúť, pretože mal už niečo vypité, v prípade agresívneho konania mu hrozil postih na zväze a útočníkov bolo viac. Nedali sa však údajne odbiť a napokon ho surovo dobili. Nakladačku dostal aj jeho brat (35), Dokymu sa však bitka stala osudnou.

Doky a jeho brat krátko pred konfliktom

Kickboxer Doky (†33) ležal
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Fcb, Gabriel Drozda)

Útočníci ho vraj opakovane vytiahli pred dom kultúry a surovo mlátili. Podľa medializovaných informácií sa ho snažil zachrániť Gabriel, ktorý diskotéku organizoval. Ukončil zábavu a kamaráta z Drienoviec kriesil vedrami vody. Volal aj políciu, ktorá však údajne prišla až o šiestej ráno, teda viac než dve hodiny po začiatku krvavého konfliktu!

Voda Dokymu pomohla a začal komunikovať. Gabriel išiel zložiť aparatúru a odvtedy Dokyho nevidel. Údajne ho spolu s viacerými počas nedele hľadali, ale nenašli ho. Jeho telo objavili až v pondelok o deviatej ráno v odvodňovacom kanáli, asi pol kilometra od diskotéky.

Ušiel útočníkom a podľahol zraneniam, alebo ho mladí agresori Jano (29), Elo (23) a Patrik (27) dohnali a zasadili mu smrteľné rany? Zatiaľ sa nevie, sú však obvinení zo zabitia.

Jeden z útočníkov pri eskortovaní do cely

Kickboxer Doky (†33) ležal
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Joj)

Podľa Joj však bolo údajne Gabrielovo pátranie po kickboxerovi úspešné. Podľa jednej zo svedkýň vraj oznámil kamarátom, že vie, že Doky je mŕtvy a pozná aj miesto, kde leží. Prečo sa však oficiálne našlo telo až ráno? Ďalšia zo série záhad v tomto zamotanom prípade.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu