Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Majú na svedomí Dokyho (†33) smrť? Toto sú traja útočníci, ktorí ho napadli!

Jano, Elo a Paťo Zobraziť galériu (3)
Jano, Elo a Paťo (Zdroj: Joj, Facebook)

BRATISLAVA/KOŠICE - Trojica mladých agresorov, ktorí v noci zo soboty na nedeľu brutálne dobili kickboxerského šampióna Laca "Dokyho" Tótha, čelí obvineniu zo zabitia. Vypátrali sme, že jeden z nich je poriadny grázel a bitkár, za mrežami sa už ocitol niekoľkokrát.

Trojica, ktorá má podľa polície na svedomí krvavý incident na diskotéke v Zádieli, pochádza z blízkej dediny Turňa nad Bodvou. Najhoršiu povesť má údajne Róm Elemír Bartoš (23). Agresívny mladík už bol niekoľkokrát súdne trestaný, na konte má napríklad obvinenie z výtržníctva.

Len dva mesiace pred incidentom, na konci ktorého bola Dokyho smrť, rozpútal v rodnej Turni bitku. "Fyzicky napadol miestneho 19-ročného muža. Hlavou ho udrel do nosa a úst a následne päsťami do hlavy, čím mu podľa znaleckého posudku spôsobil zranenia s dobou liečenia 6 dní," uviedla vtedy polícia.

Jeho príbuzná Sarita Bartošová ho však na sociálnych sieťach obhajuje. Podľa nej naňho hádžu veci preto, že je Róm. "Na nikoho iného to zvaliť nemôžete, len na Rómov. Pritom sám Laci Tóth a jeho brat Štefan sú tiež Rómovia," vyhlásila.

"Turniansky Casanova" Filipko

Majú na svedomí Dokyho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Druhý z útočníkov Patrik Filipko (27) vyštudoval hutnícku SOŠ a na Above sa prezentuje ako milovník. Rád sa fotografuje s mladými dievčatami, hrá futbal a sociálnej poisťovni dlhuje viac než tri stovky eur. Podľa našich informácií sa pred týždňom rozišiel s priateľkou.

Jano sa vraj na diskotéke hral na SBS

Majú na svedomí Dokyho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Najstarším z trojice je Ján Červený (29). Na diskotéke vraj do nebohého Dokyho od začiatku zapáral, pretože sa mu jednoducho nepáčil. Nebol vyhadzovačom, ako tvrdili prvé informácie, ale možno sa na neho hral. Pri bitke vraj šampióna ani jeho brata nešetril.

Jano je absolvent košickej strednej odbodnej školy a živnostník. V obchodnom registri má ako predmet činnosti zemné a výkopové práce. Na facebookovom profile sám seba charakterizuje týmito vetami: "Som aký som. Kto ma má rád, tak ma chce takého, aký naozaj som a nie taký, ako by chceli oni. Každý sme nejaký a kto ma má rád, tak sa so mnou aj tak kamaráti."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu