Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželov zo Šenkvíc mal zavraždiť feťák - ich vlastný vnuk!

Západoslovenská obec Šenkvice
Západoslovenská obec Šenkvice

BRATISLAVA - Mladíka (26) zo Šenkvíc rodina vyhodila z domu, pretože úplne prepadol drogovej závislosti. Prespával, kde sa dalo, napríklad v unimobunkách. V sobotu sa rozhodol, že sa vráti do domu svojich starých rodičov. Možno chcel prosiť o poslednú šancu. Príbeh sa však happyendom neskončil, oboch dôchodcov totiž našli zavraždených.

V nedeľu predpoludním prišiel na Chorvátsku ulicu pozrieť svojich rodičov syn. Po vstupe do rodinného domu sa mu naskytol príšerný pohľad. Svoju matku Agnesu (†67) a otca Jána (†66) našiel dobodaných a neuveriteľne zohavených. Podľa informácií Joj ležali vedľa seba na posteli. Miestni hovoria, že išlo o veľmi milý a slušný pár. Celá obec bola z ohavného činu v šoku.

Polícia začala prípad vyšetrovať ako obzvlášť brutálnu vraždu a hlavným podozrivým sa okamžite stala čierna ovca rodiny - mladý vnuk, závislý na drogách, s ktorým mali dôchodcovia dlhodobo problémy.
 
Netrvalo dlho a mladík sa ocitol v putách. Podľa bratislavského policajného hovorcu Františka Peczára chcel po čine ujsť do zahraničia, ale to sa mu nepodarilo. Dolapili ho v Modre.
 
"Obvinený muž sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, pričom po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na 20 – 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie," uviedol hovorca, podľa neho však doteraz nepoznajú motív strašného skutku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu