Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šenkvice zažívajú šok, v rodinnom dome našli dve mŕtve telá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ŠENKVICE/BRATISLAVA - Polícia dnes v rodinnom dome v Šenkviciach v okrese Pezinok našla mŕtveho muža a ženu.

"V čase približne o 10:45 bolo prijaté na policajnú linku 158 oznámenie, že v jednom z rodinných domov v Šenkviciach sa nachádzajú dve mŕtve osoby. Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá sa skontaktovala s oznamovateľom a predmetné oznámenie potvrdila," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Podľa informácií televízie Markíza, ktoré uverejnila na svojom portáli tvnoviny.sk, v rodinnom dome na Chorvátskej ulici niekto zavraždil partnerský pár. Žene a mužovi mal niekto podrezať hrdlo. Matku (†67) s jej druhom dopoludnia našiel syn ležiacich na posteli.

"Ohliadajúci súdny lekár predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať súdnu pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti," uviedol hovorca. Prípad prevzalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. "V súčasnosti policajti na mieste vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony, preto v týchto chvíľach nie je možné poskytnúť bližšie informácie," uzavrel Peczár.

 




 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu