Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Syna nechala 8 mesiacov hniť v postieľke, čaká ju asi doživotie!

Kimberley Haineyová
Kimberley Haineyová (Zdroj: news.stv.tv)

GLASGOW - Britská matka utýrala 15-mesačného chlapčeka a potom ho nechala 8 mesiacov ležať mŕtveho v postieľke, aby na neho ďalej mohla poberať rodičovský príspevok. Jeho hračky a oblečenie predala, aby mala na alkohol a drogy.

Kimberley Haineyová (37) z Glasgowa svojho malého syna neuveriteľne zanedbávala. Otrasný prístup k vlastnému dieťaťu sa skončil jeho smrťou. Obzvlášť odporný je cynizmus matky, s akým potom dlhé mesiace klamala rodinu, priateľov aj úrady, aby na chlapčeka mohla aj naďalej poberať príspevky.

Žena bežne nechávala malého Declana celé hodiny samého bez jedla a pitia a v špinavých plienkach, zatiaľ čo sa "zabávala" v dome svojho priateľa, kde užívala alkohol a heroín. Niekedy dieťa nechala napospas osudu aj dva dni.

Declana naposledy videli živého v auguste 2009, jeho telo objavili príbuzní v marci 2010. Haineyová tvrdila, že sa jedného dňa zobudila a chlapček bol mŕtvy, jej verzii ale vyšetrovatelia neverili. Minulý týždeň ženu obvinili z vraždy, súd odročili na január. Haineyová pravdepodobne dostane doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu