Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Takto vyzerá najbohatší Slovák: Miliarda vo vrecku a tričko za 3 eurá!

Najbohatší Slovák Zobraziť galériu (2)
Najbohatší Slovák

BRATISLAVA - Luxusné vily, autá, kone z najdrahších stajní a prepych, o akom sa vám ani nesníva. Tak toto všetko si môže dovoliť najbohatší Slovák žijúci v Prahe Andrej Babiš. My sme ho však cez víkend zastihli v Bratislave tak, že by ho spoznal málokto. V outfite, ktorý nie je veľmi špecifický pre vyššie vrstvy.

Jedna z Babišových firiem, ktorá sa zaoberá poľnohospodárstvom, organizovala cez víkend v hlavnom meste tenisový turnaj. Celá akcia, na ktorú prišlo vyše päťsto klientov či známych tvárí, sa uskutočnila v zrekonštruovanom areáli Slávia Agrofert, ktorú Babiš tiež vlastní. Na štrnástom ročníku Babiš sám nehral, aj keď pred štyrmi rokmi tento turnaj vyhral.

Zaujímavé je, že medzi ľuďmi sa prechádzal nenápadne v obyčajnom bielom tričku a nejavil žiadny záujem vynikať nad ostatnými. Dalo by sa povedať, že si ho niektorí návštevníci mohli pomýliť s údržbárom, keďže nosil tričko s logom Slávia. Pritom odborníci odhadujú, že jeho majetok  sa pohybuje medzi 1 a 2 miliardami eur, čo ho radí na prvé miesto na Slovensku a okolo 1 000 miesta vo svete boháčov.

Najbohatší Slovák Andrej Babiš
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ISIFA©)


Na turnaji si zahrali poslanec SaS Jozef Kollár či bývalý tenista Miloslav Mečíř. Ako hosť prišiel aj známy moderátor TV Markíza Peter Čambor a ukázala sa i herečka Andrea Karnasová.  Najviac sa však jašili deti, pre ktoré bola pripravená špeciálna zábava. Zmrzlina zadarmo, divadielko a rôzne atrakcie. Na svoje si prišli aj dospelí, jedlo a pitie bolo grátis a niektorí odvážlivci sa v letnom počasí hodili aj do bazéna, ktorý bol hneď vedľa baru. Večerný program trochu narušila letná búrka, no nakoniec organizátori všetko zvládli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu