Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paroubek dáva Babišovi do tela: Najbohatší Slovák ponúka nechutný chlieb!

Medzi Andrejom Babišom a Jiřím Paroubkom vypukol spor o starý chlieb Zobraziť galériu (3)
Medzi Andrejom Babišom a Jiřím Paroubkom vypukol spor o starý chlieb (Zdroj: isifa/ano2011)

PRAHA - Vojna medzi Jiřím Paroubkom a Andrejom Babišom dostáva nové komické rozmery. Tentoraz sa obaja "kohúti" stretli na politickom smetisku o chlieb. Informoval portál tn.cz.

Cez víkend zaútočil Jiří Paroubek z pozície nového predsedu strany NS - LEV 21 na kvalitu chleba, ktorý produkujú Babišove pekárne. "A čo čerstvý chlieb, pán Babiš? Neviem, ako kto z vás, ale ja v supermarkete kúpený chlieb už druhý deň po kúpe požívam málokedy s chuťou. Vlastne nikdy," burácal Paroubek za rečníckym pultíkom na ustanovujúcom zjazde svojej novej strany.

Babišova reakcia na seba nenechala dlho čakať. A mierila zjavne do čierneho. "Pôvodne sme chceli nechať jeho podnetné poznámky o kvalite chleba z pekární, ktoré patria do holdingu Agrofertu, bez komentára. Na početné otázky médií, čo na slová Jiřího Paroubka o zlom chlebe hovoríme, nakoniec predsa len odpovieme," znie odkaz na webe Babišovho hnutia Áno 2011.

Paroubek dáva Babišovi do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ano 2011)

Spomínanou odpoveďou je zverejnená fotogaléria z tohtoročnej návštevy Jiřího Paroubka v pekárňach Zelená lúka v Herinku. Patrí spoločnosti Penam, ktorá spadá pod Babišov holding Agrofert. A Paroubek na fotografiách naozaj nevyzerá nijako zhnusene. Skôr naopak. Nad bochníkmi chleba sa usmieva ako slniečko.

Paroubek dáva Babišovi do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ano 2011)

"Po celú dobu exkurzie sa pán Paroubek na kvalitu chleba z pekární Penam nesťažoval. Že by sa mu z neho urobilo ťažko druhý deň?" pýta sa Babišov web.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu