Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gučík už úraduje: Začal robiť poriadky v TA3...

Michal Gučík
Michal Gučík

BRATISLAVA – Herec a podnikateľ Michal Gučík je novým generálnym riaditeľom iba zopár týždňov a už začal s radikálnymi zmenami. Ako sa nám podarilo zistiť, prvá na rade bola jeho kancelária. Tú vraj vynovil na nerozoznanie. A nechýbali ani umelecké kúsky, rozmerné hodiny, kožené kreslá a štýlový koberec.

„Je pravdou, že kancelária prešla rekonštrukciou, pretože naposledy bola vynovená ešte pred desiatimi rokmi. Jeden z reklamných partnerov nám v rámci barterovej výmeny ponúkol nábytok,“ povedala nám PR manažérka TA3 Barbara Písecká. Podľa našich informácií však nejde o klasický kancelársky nábytok. Skôr by sa vraj hodil do obývacej izby, ako na pracovisko. Televízia však poprela, že by išlo o koloniálny nábytok s umeleckou hodnotou, za aký by sa nemuseli hanbiť ani manželia Mojsejovci.

Ako sa nám podarilo zistiť, v novej kancelárií by nemali chýbať nové stojanové hodiny, koberec s dlhými štetinami a kožená sedačka. Našu žiadosť odfotiť si vynovenú kanceláriu však televízia odmietla. Okrem nábytku si dal Gučík aj nanovo namaľovať steny. Cena rekonštrukcie nebola podľa PR manažérky veľká. V každom prípade sa zdá, že nová metla už v TA3 metie. Ktovie, čo bude nasledovať po zmene kancelárie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu