Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Marešova rozlúčka so Superstar: Posledný kopanec do Ištvancovej!

Leoš Mareš a Paulína Ištvancová. Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš a Paulína Ištvancová.

BRATISLAVA – Neodpustil si to! O úrovni vtipov Leoša Mareša (33) sa nevedú diskusie iba v Čechách, ale aj na Slovensku. Moderátor si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Servítku si nedal pred ústa ani počas včerajšieho finále Česko Slovenskej SuperStar, kedy si naposledy vystrelil z najškandalóznejšej súťažiacej Paulíny Ištvancovej (16) a z jej otca.

Stále sú terčom posmechu! Paulína Ištvancová vypadla zo súťaže už pekne dávno, no aféra okolo jej osoby stála Leošovi Marešovi za to, aby ju spomenul hneď v úvode včerajšieho finále. Paulína sa totiž dá označiť za najškandalóznejšiu finalistku, aj keď za to môže skôr jej otec.

Ten najprv zatĺkal, neskôr však priznal, že nakúpil niekoľko mobilných kariet, z ktorých naposielal svojej dcére hlasy za tisíce eur. A tak, keď včera Leoš a Adelou hovorili o hlasovaní a možnosti vyhrať auto za esemesku, českému moderátorovi hneď zišiel na um podnikavý otecko.

„Pán Ištvanec podľa mňa hlasuje za Paulínu doteraz,“ zahlásil Mareš s veľkým úškrnom. Ľuďom v sále to prišlo vtipné, no pre Paulínu to muselo byť nesmierne ponižujúce. V momente Leošovej poznámky totiž spolu s ostatnými finalistami stála na pódiu, pripravená na spoločnú pieseň.

Zdá sa, že táto aféra ľuďom tak ľahko z mysle nevymizne a Paulína to môže mať pomerne ťažké. Tie sympatie verejnosti, ktoré nezabil jej otec, si zničila sama mladá speváčka svojim správaním. Každý manažér sa môže takéhoto ťažkého sústa zľaknúť.

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu