Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najviac nenávidená slovenská superstaristka: V šou trpela a teraz... Pozrite, čo robí!

Paulína Ištvancová Zobraziť galériu (5)
Paulína Ištvancová

BRATISLAVA - Kedysi čierna ovca, dnes...! Keď sa v prvom ročníku Česko Slovenskej SuperStar skloňovalo meno Paulína Ištvancová (23), všetci mali v momente o zábavu postarané. Mladá speváčka sa totiž v súťaži zviditeľnila v nie práve najlichotivejšom svetle, a tak v šou, ale i mimo nej nemala ani z ďaleka na ružiach ustlané. V súčasnosti je to už ale všetko úplne inak. Pozrite, čo robí!

Paulína Ištvancová sa v našich končinách zviditeľnila svojím neslávne slávnym účinkovaním v hudobnej súťaži Česko Slovensko hľadá SuperStar. Mladá speváčka bola totiž tŕňom v oku snáď úplne všetkým účastníkom už od začiatku projektu. Súťažiaci, moderátori, ale aj porotcovia si ju doslova podávali ako horúci zemiak, a tak obrovskou kritikou na jej adresu nešetril azda nikto.

Za negatívne ohlasy si ale mohla v konečnom dôsledku aj ona sama a to svojím arogantným správaním. Vo veľkej miere však tomu „napomohla“ najmä kauza okolo jej otca. Ten dokonca časom aj priznal, že nakúpil niekoľko mobilných kariet za tisíce eur, len aby rozposlal svojej dcére čo najvyšší počet hlasov. A práve to sa pre ňu stalo hotovým kameňom úrazu.


Superstaristku Ištvancovú nevedia vystáť: Nenávisť!


Nám sa však podarilo zistiť, čo nenávidená kráska robí aktuálne. „V súčasnosti pracuje ako redaktorka jojkárskeho webu,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. No ani na spev po škandalóznej minulosti v súťaži vraj nezanevrela. 

Pri príležitosti organizácie obľúbeného projektu Jojka v meste sa totiž spoločne so známymi slovenskými hudobníkmi pripomenula spevom opäť. No a zdá sa, že práve kedysi neslávne časy priniesli Paulíne vytúžené ovocie. Aj v tomto prípade sa teda potvrdilo, že všetko zlé sa väčšinou aj tak na dobré obráti.

Paulína Ištvancová sa popri práci na jojkárskom webe venuje stále aj spevu.
Zobraziť galériu (5)
Paulína Ištvancová sa popri práci na jojkárskom webe venuje stále aj spevu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Paulína Ištvancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu